Shazam 8.3.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
286

Integrat în Siri din iOS 8 și folosit de zeci de milioane de oameni din întreaga lume, serviciul Shazam este unul dintre cele mai populare atunci când vine vorba despre identificarea de melodii. Și pentru a-i mulțumi mai ales pe utilizatorii care folosesc dispozitive cu iOS, cei de la Shazam au actualizat în cursul zilei de astăzi aplicația de pe App Store, implementând câteva caracteristici noi.

shazam 8.3Versiunea 8.3.0 a aplicației include acum o secțiune dedicată clasamentelor. Accesibilă prin atingerea butonului din partea dreaptă jos a ecranului, noua secțiune oferă acces instant la clasamentul global de melodii, Shazam-urile în trend și nu numai. Mai mult decât atât, compania prezintă în lista cu notițele lansării o caracteristică nouă numită „Auto Shazam”. Ea permite utilizatorilor să o activeze atunci când vor ca aplicația să poată identifica și din fundal melodiile redate și să le rețină pentru a vedea mai târziu care sunt piesele interesante pe care le-au ascultat. Eu nu aș numi aceasta ca fiind o caracteristică nouă, deoarece este disponibilă de câteva luni bune în Shazam, și presupun că noua versiune nu aduce decât îmbunătățiri în privința ei.

Separat de noutățile prezentate mai sus, aplicația Shazam pentru iPhone și iPad aduce utilizatorilor îmbunătățiri pentru conectarea la Spotify și Rdio, două servicii de streaming audio care însă nu sunt disponibile și la noi. Acestora li se adaugă și alte corecturi și funcționalități, dar care pe cei mai mulți dintre noi nu îi interesează.

Pentru a face actualizarea la versiunea 8.3.0 a aplicației Shazam pentru iPhone și iPad va trebui fie să accesezi pagina Updates a App Store, fie să urmezi linkul direct de mai jos:

- Reclamă -