Posesorii de dispozitive iPhone 6 Plus folosesc de două ori mai multe date decât cei care utilizează iPhone 6

0
236

Un nou raport de analiză publicat de compania Citrix dezvăluie câteva date importante legate de utilizarea datelor celulare pe dispozitivele mobile. Poate cel mai important lucru prezentat în raport este cel legat de faptul că utilizatorii de terminale iPhone 6 Plus folosesc mult mai multe date decât utilizatorii celorlalte dispozitive iPhone.

Se pare că persoanele care folosesc dispozitive iPhone cu ecrane de 5,5 inchi consumă de două ori mai multe date celulare decât utilizatorii de terminale iPhone cu ecrane de 4,7 inchi. Comparativ cu persoanele care folosesc un iPhone 3Gs, spre exemplu, cei care au iPhone 6 Plus au nevoie de 10 ori mai multe date celulare, în medie – un lucru care nu ne surprinde având în vedere vechimea celei de-a treia generații de iPhone și hardware-ul extrem de lent.

Motivul pentru care cei de la Citrix consideră că iPhone 6 Plus înregistrează un consum de date mult mai mare decât orice alt model din cauza modului în care este tratat de către utilizatori. Mulți folosesc acest iPhone ca și o tabletă (și probabil chiar înlocuiesc o tabletă cu el), așa petrece mai mult timp în fața dispozitivelor pentru a urmări clipuri video sau filme, de exemplu (care știm că sunt mari consumatori de date).

Așadar, utilizatorii de iPhone 6 Plus vor trebui să aleagă planuri de date mult mai mari decât toți ceilalți. Ca și utilizator de iPhone 6 Plus, nu pot decât să le dau dreptate celor de la Citrix în condițiile în care de când am dispozitivul nu îmi ajung unitățile cuprinse într-un plan de aproape 4 ori mai generos decât cel pe care îl aveam când foloseam iPhone 5 (și care îmi era suficient).

Separat de informațiile legate de datele folosite de utilizatorii de iPhone 6 Plus, raportul celor de la Citrix ne arată că utilizarea telefoanelor inteligente (nu doar a iPhone) sugerează faptul că interesul utilizatorilor pentru aplicațiile de sănătate este în creștere, la fel și interesul pentru umrărirea de clipuri video sportive. Vorbind despre domeniul de afaceri, datele raportului ne arată că iOS este în continuare preferatul businessmanilor. Se pare că 64% dintre telefoanele mobile folosite în intreprinderi sunt iPhone-uri, doar 24% sunt telefoane cu Android și 9 procente telefoane cu Windows Phone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.