Disponibilă de la sfârșitul lunii noiembrie într-o versiune adresată doar dezvoltatorilor de aplicații și actualizat aseară la beta 5, iOS 8.2 este una dintre cele mai așteptate actualizări ale în momentul de față. Și pentru că multă lume se întreabă când va fi lansată versiunea publică a iOS 8.2, astăzi avem o dată aproximativă pentru lansare.

Cei care au prezis anul trecut lansarea iOS 7.1, dar și a multor altor actualizări ale iOS, BGR, citează surse apropriate companiei Apple care susțin că lansarea iOS 8.2 nu va fi simultană cu lansarea ceasului. Dacă Apple Watch va fi lansat în luna aprilie a acestui an, potrivit directorului Apple, iOS 8.2 va fi lansat mai devreme, în luna martie, potrivit surselor BGR.

Din păcate momentan s-ar putea ca nici măcar compania Apple să nu fi planificat data exactă a lansării iOS 8.2, așa că ea ar putea avea loc la o săptămână distanță de data lansării Apple Watch sau la o lună distanță de aceeași lansare. Cum directorul Apple a ezitat să ne spună data precisă când ceasul va fi lansat, este și mai greu să estimăm când va fi publicată actualizarea pentru iOS.

Iar dacă vă întrebați de ce ne referim la Apple Watch când vorbim despre iOS 8.2, atunci trebuie să știți că actualizarea iOS este strâns legată de ceas. Până acum, iOS 8.2 beta a inclus doar WatchKit – pentru dezvoltarea de aplicații adresate ceasului -, iar în fișierele de sistem s-au descoperit și câteva detalii importante despre o viitoare aplicație Apple Watch pentru iPhone. Tocmai din acest motiv, mi se pare ciudat în momentul de față că lansarea actualizării iOS să aibă loc mult mai devreme decât data lansării ceasului. Nu este exclus ca diferența între cele două lansări să fie de o săptămână sau de două, dar în niciun caz nu va fi de mai mult. Astfel, există în continuare posibilitatea ca sursele BGR să se înșele, așa cum au făcut-o și cu alte ocazii, iar versiunea finală a iOS 8.2 să fie lansată în aprilie.

Așadar, în momentul de față nu se cunoaște data exactă a lansării iOS 8.2 și nici măcar a Apple Watch. Totuși, dacă în cazul dispozitivului știm direct de la Apple că va fi lansat în aprilie, în cazul actualizării iOS 8.2 nu ne putem baza prea tare pe zvonurile ce apar și vor apărea de acum înainte.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.