Apple va organiza o conferință pe 9 martie

0
153

Compania Apple a început să îi anunțe în urma cu doar câteva minute pe jurnaliștii din întreaga lume ca va organiza un eveniment media pe data de 9 martie. Ca de obicei, locația care va gazdui conferința Apple este Centrul pentru Arte Yerba Buena din San Francisco, California. Ora evenimentului este 20:00 (ora României).

Sloganul evenimentului este „Spring Forward” si nu a fost ales deloc la întâmplare. Data de 9 Martie cade la doar o zi distanța de trecerea la ora de vara in Statele Unite ale Americii, ceea ce ne sugerează ca interesul principal al acestei conferințe va fi Apple Watch.

In continuare au rămas numeroase informații neanunțate in legătura cu ceasul inteligent prezentat pe 9 Septembrie 2014. Printre aceste date se număra prețul pentru fiecare model in parte, autonomia bateriei, accesoriile disponibile – si nu numai. Ei bine, acestea trebuiesc prezentate înaintea lansării ceasului din aprilie (data exactă trebuie si ea menționată, la fel și țările care vor face parte din primul val de lansări).

Separat de Apple Watch, evenimentul media al Apple de pe 9 martie urmează sa mai aducă prezentarea si a altor câteva produse Apple. Printre dispozitivele despre care se spune ca vor fi prezentate pana in vara se număra MacBook Air de 12 inchi cu ecran Retina, iPad Pro, precum si versiunile actualizate de MacBook Air si MacBook Pro.

La fel cum s-a întâmplat si in cazul iOS 8.1, in cadrul conferinței de la începutul lui martie ar trebui sa aflam mai multe detalii despre iOS 8.2 si data lansării versiunii finale (probabil, ea este stabilită deja si va avea loc la o săptămana după conferința).

Așadar, pe data de 9 martie, începând cu ora 20:00 va așteptam pe iTutorial.ro pentru a vedea împreuna toate detaliile legate de produsele prezentate si descoperi cele mai noi anunțuri ale companiei. Iar dacă Apple va transmite live evenimentul, rămâne sa vedem in zilele ce urmează (exista mari șanse sa il transmită utilizatorilor de iPhone, iPad, Mac si Apple TV).

Actualizate 26 Februarie, ora 20:50: Apple a anunțat ca va transmite live conferința de pe 9 martie pe iPhone, iPad, IPod touch, Mac si Apple TV.

- Reclamă -