Apple va transmite live conferința de la începutul lunii martie

0
224

După ce a anunțat că va organiza un important eveniment media pe data de 9 martie, compania Apple și-a actualizat adineauri site-ul web pentru a notifica utilizatorii in legătura cu planurile sale de a transmite in direct conferința respectiva.

Evenimentul va fi difuzat prin intermediul site-ului web al companiei americane, putând fi urmărit din Safari de pe iPhone, iPad si Mac de aceia care accesează acest link. Singura condiție este ca dispozitivul iPhone, iPad sau iPod touch sa aibă instalat iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare, iar Mac-ul sa ruleze OS X 10.6.8 (sau o versiune mai recenta) si sa aibă instalată minim versiunea 5.1.1 a Safari. De asemenea, conferința va putea fi urmărită de pe dispozitivele Apple TV, generațiile 2 si 3, care rulează versiunea 6.2 sau o versiune ulterioară a software-ului. Acestea din urma vor primi o aplicație la puțin timp înainte ca evenimentul sa aibă loc.

Cât despre computerele cu Windows sau un alt sistem de operare si care nu pot rula aplicatia Safari, utilizatorii trebuie sa știe ca înaintea evenimentului va apărea un link neoficial ce va permite urmărirea evenimentului dintr-o aplicație terta.

Evenimentul media al companiei Apple va începe la ora 20:00, ora României, pe data de 9 martie si va avea, cel mai probabil, in centru Apple Watch. Alte produse care urmează să fie prezentate sau menționate în cadrul evenimentului sunt MacBook Air, MacBook Pro, iPad Pro și iOS 8.2.

In cazul in care nu aveți timp sa urmăriți conferința live, atunci puteti accesa luni, pe 9 martie, iTutorial.ro, începând cu ora 20:00, pentru a afla ce s-a discutat in cadrul ei și care sunt noile lansări ale Apple.

- Reclamă -