Tim Cook s-a întâlnit cu președintele Israelului

0
128

Săptămâna aceasta este una destul de încărcată pentru Tim Cook, care se întâlnește cu persoane de rang înalt din diferite state. După călătoria efectuată în Germania, Cook a făcut o oprire în Israel, scrie publicația locală The Marker. Potrivit acesteia, Cook a ajuns încă de ieri în republica din Orientul Mijlociu, întâlnindu-se cu președintele ei, Reuven Rivlin (foto sus) la locuința lui de protocol din capitala statului – Ierusalim.

Johnny Surgi - vicepreședinte executiv Apple și Reuven Rivlin - președintele Israelului
Johnny Surgi – vicepreședinte executiv Apple și Reuven Rivlin – președintele Israelului

Tim Cook nu a plecat singur în această vizită, luându-l și pe Johny Srugi, vicepreședinte executiv Apple pentru tehnologiile hardware și absolvent al Institutului Tehnologiei din Israel, Technion. Srugi este numai una dintre persoanele de origine israeliană care ocupă un rol foarte important în cadrul companiei din Cupertino.

Pe lângă întâlnirea cu actualul președinte al Israelului, Tim Cook urmează să se întâlnească și cu fostul președinte al acestei republici, Shimon Peres. De asemenea, directorul general al Apple are planificată o vizită la sediul companiei din Israel, inaugurat săptămâna trecută. Acesta urmează să găzduiască între 600 și 1.200 de angajați, care vor lucra la viitoarele tehnologii pentru Apple.

Vizita din Israel a lui Tim Cook o succede pe cea din Germania, unde s-a întâlnit cu cancelarul Angela Merkel pentru a discuta despre intimitate și problemele de securitate, precum și cu redacția ziarului BILD, cu angajații unuia dintre cele mai importante magazine Apple din Europa și cu producătorii sticlei pentru viitorul campus al companiei.

Tot săptămâna aceasta Apple a anunțat planurile de a investi 1,7 miliarde de euro în două dintre cele mai mari centre de date care folosesc energie curată și care vor fi ridicate în două state din Europa: Danemarca și Irlanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.