Apple ne prezintă modul în care poți crea filme folosind iPad într-o nouă reclamă

0
140

În urmă cu doar câteva ore a început gala celei de-a 87-ea ediții a Premiilor Oscar acordate de către Academia de Film, fiind anunțate deja cele mai râvnite premii din cinematografie. Pentru că vorbim despre un eveniment extrem de important, compania Apple a creat o reclamă pe care a difuzat-o aseară în timpul galei, prezentând lumii întregi modul în care iPad poate fi folosit în industria de film.

Titlul acestei reclame este „Realizează un film cu iPad” și ni-i prezintă pe regizorii elevi ai liceului districtului Los Angeles: Juliet Chin, Miu Jun și Chester Milton. Pe fundalul reclamei – filmată la rândul ei cu un iPad-uri – rulează un fragment interesant din discursul faimosului regizor Martin Scoresese susținut anul trecut la Școala de Arte a districtului New York.

Fiecare scenă este o lecție. Fiecare cadru de film este o școală. Continuați să învățați

Reclama este cât se poate de interesantă, deoarece ne arată modul în care elevii aceleiași școli folosesc în mod diferit tabletele iPad la filmarea filmelor lor. Dacă unii dintre aceștia folosesc instrumente profesionale și studiouri, alții sunt ajutați de haine și o sticlă de apă pentru a sprijini tableta și filma scena dorită. Rezultatele sunt foarte bune în cazul tuturor elevilor, iar aplicații, precum cele menționate mai jos îi ajută să realizeze filmele dorite fără a folosi nimic altceva decât tabletele.

  • Final Draft Writer pentru iPad – 29,99 € – Cumpără acum
  • FiLMiC Pro pentru iPad și iPhone – 7,99 € – Cumpără acum
  • GarageBand pentru iPad și iPhone – Gratuit (pentru utilizatorii noi) – Descarcă acum
  • VideoGrande pentru iPhone și iPad – 5,99 € – Cumpără acum

Partea interesantă este că Apple a furnizat tuturor elevilor iPad-urile Air 2 pentru a le folosi la studiu și crearea de filme. Iar camera iSight de 8 megapixeli și ecranul mare de 9,7 inchi o fac instrumentul grozav pentru a filma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.