Cum să dezactivezi sunetele din aplicația Facebook pentru iPhone și iPad – Tutorial

1
1322

Una dintre deciziile – după părerea mea – neinspirate ale companiei Facebook, din ultimul timp, a fost de a introduce sunete în aplicația principală pentru iPhone și iPad. Începând cu versiunea 24.0 a aplicației, Facebook redă scurte tonuri de fiecare dată când interacționezi cu unele elemente. Și, din păcate, acest lucru se întâmplă în mod implicit.

Foarte mulți dintre utilizatorii Facebook găsesc noile sunete ca fiind enervante, deoarece fac ca dispozitivele iPhone sau iPad să redea ceva ori de câte ori îți accesezi fluxul cu noutăți, selectezi să postezi o fotografie, să îți actualizezi starea sau accesezi una dintre opțiunile din meniu. Iar soluția găsită de cei mai mulți este de a comuta dispozitivul iOS pe modul Silențios.

Din fericire, există o soluție și mai bună, care nu implică dezactivarea tuturor sunetelor pe iPhone sau iPad. Iar dacă te numeri printre aceia care sunt supărați deoarece iPhone-ul sau iPad-ul au fost transformate de Facebook într-un fel de Samsung-uri, cu toate aceste sunete, atunci urmează pașii de mai jos pentru a vedea cum să le dezactivezi:

Cum să dezactivezi sunetele din aplicația Facebook pentru iPhone sau iPad

Cerințe

  • Un dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare
  • Aplicația Facebook actualizată la versiunea 24.0 (sau o altă versiune ulterioară). Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a Facebook pentru iPhone și iPad, accesează fie pagina Updates de pe App Store, fie urmează linkul direct de mai jos:

Dezactivare sunete

  1. Deschide aplicația Facebook de pe ecranul principal al dispozitivului iPhone sau iPad;facebook
  2. Atinge butonul More (Mai mult) din bara de navigare situată în partea de jos a ecranului;facebook more
  3. Derulează până în partea de jos a listei și atinge butonul Settings (Setări);facebook setari
  4. Atinge Sounds (Sunete);facebook sunete
  5. Comută pe gri (O – dezactivat) butonul din dreptul opțiunii In-app Sunete (Sunete în aplicație).facebook sunete

Dacă aveți întrebări, neclarități sau doriți să propuneți un tutorial, lăsați un comentariu mai jos în această pagină sau un mesaj pe forum.

- Reclamă -