Apple lansează o nouă funcționalitate pentru serviciul ce permite dezvoltatorilor să testeze aplicații

0
74

Încă din toamna anului trecut, Apple oferă dezvoltatorilor o platformă prin care pot să testeze noile aplicații sau actualizările viitoare alături de mai multe persoane persoane, inclusiv alți dezvoltatori, utilizatori obișnuiți, jurnaliști și nu numai. Această platformă se numește TestFlight, după denumirea companiei și serviciului cumpărat de Apple anul trecut, iar prima actualizare introdusă de gigantul din Cupertino de la lansarea ei a fost lansată joi.

Într-un anunț făcut pe portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicații, compania Apple prezintă o caracteristică ce oferă dezvoltatorilor control mai extins pentru organizarea în grupuri a persoanelor din exterior care testează versiunile de pre-lansare ale aplicațiilor. Caracteristica se numește TestFlight Groups și permite dezvoltatorilor să distribuie build-uri diferite ale aplicațiilor noi, putând astfel să ofere instrucțiuni diferite privind zonele de interes și să aplice o acțiune asupra mai multor persoane care testează aplicația.

TestFlight poate fi testat și folosit gratuit de către dezvoltatori, împreună cu noua caracteristică, prin iTunes Connect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.