Final de săptămână aglomerat pentru compania Facebook, care și-a actualizat în ultimele două zile aproape toate aplicațiile pentru iPhone și iPad pe care le-a publicat pe App Store. Și nu sunt deloc puține. De la aplicația principală Facebook și Facebook Messenger, și până la aplicații precum Facebook Groups sau Stickered for Messenger, o mulțime de actualizări sunt disponibile și recomandate tuturor celor care folosesc celebra rețea de socializare și multiplele ei aplicații.

În primul rând, Facebook și Facebook Pages Manager. Vom trata aplicația principală a Facebook și pe cea adresată administratorilor de pagini Facebook de-odată, deoarece, ca de obicei, pentru ele Facebook a ales să nu menționeze lista cu noutăți pe care le aduce fiecare dintre cele două actualizări. Astfel, nu vă pot spune decât că versiunea 24.0 a aplicației Facebook și versiunea 16.0 a aplicației Facebook Pages Manager sunt acum disonibile pe App Store și că aduc, printre altele, corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor. În plus, am descoperit la aplicația Facebook, pentru prima dată după n actualizări, o noutate. Aceasta este legată de sunete, deoarece atingerea butoanelor de navigare din partea de jos a ecranului și nu numai, va reda un scurt sunet.

  • Facebook pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
  • Facebook Pages Manager pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

Facebook Messenger are un statut aparte, deoarece în ultimele două zile a primit două actualizări, cea mai recentă fiind publicată pe App Store de dimineață. Versiunea 21.1 a acesteia este, așadar, disponibilă acum pe App Store, însă ea nu aduce decât corecturi de erori și noutățile din versiunea 21.0. Vorbind despre aceste noutăți, Facebook descrie că a făcut modificări în privința designului privind pagina cu informații pentru conversații. Aceasta va permite acum să vizualizezi mai ușor cine este în conversațiile în grup, să vizualizezi pozele partajate și nu numai.

  • Facebook Messenger pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

Și pentru că tot suntem la Facebook Messenger, să vorbim și despre Stickered for Messenger, aplicația însoțitoare care permite utilizatorilor să adauge stickere peste orice imagine. Prima actualizare a acesteia a fost de dimineață publicată pe App Store și aduce compatibilitate cu dispozitivele care rulează iOS 7.0. Mai mult, versiunea 2.0 a aplicației aduce și pachete cu stickere pe care le vom putea descoperi mai ușor.

  • Stickered for Messenger pentru iPhone – Gratuit – Descarcă acum

Facebook Groups – aplicația adresată în special administratorilor și membrilor Facebook din grupuri – a fost și ea actualizată la versiunea 7.0. Această versiune face aplicația mai rapidă, stabilă și simplu de folosit, permițând membrilor să  adauge fotografii în comentarii, iar administratorilor să fixeze sau să desprindă de sus o postare, precum și să vadă rapid numărul de cereri sau de postări pe care trebuie să le revizuiască. Mai mult, această actualizare include și diverse corecturi de erori.

La final, aplicația Facebook Rooms a primit și ea o actualizare din partea companiei dezvoltatoare. Versiunea 1.3.0 a acesteia aduce funcționalitatea de căutare ce permite utilizatorilor să găsească noi camere în care se discută despre lucrurile care le place, include o insignă pentru pictogramele moderatorilor și diverse corecturi de probleme.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.