Competitorul Instagram pe segmentul de partajare de clipuri video cu durată scurtă – Vine – a lansat recent o nouă aplicație pe App Store. Denumită Vine Kids, noua aplicație este creată pe bazele serviciului de partajare de clipuri video cu o durată maximă de șase secunde, dar se adresează doar unei anumite categorii de utilizatori – copii. Vine Kids aduce acel conținut prietenos cu copii care este ceva mai dificil de găsit în aplicația Vine pentru iOS.

Unul dintre directorii Vine susține că ideea creării acestei aplicații a venit de la fiica unuia dintre colegii săi, care era înnebunită după serviciul de partajare video. Astfel, în timpul „Hack Week”, o perioadă în care angajații acestei companii sunt încurajați să lase de-o parte ceea ce lucrează în prezent și să se gândească la idei noi, un grup de persoane din cadrul Vine au pus bazele noii aplicații.

Spre deosebire de aplicația-mamă, Vine Kids nu solicită crearea unui cont pentru a putea fi folosită și nici măcar să urmărești pe cineva. Ea va afișa într-un flux o listă actualizată constant cu clipuri video de 6 secunde selectate de echipa Vine special pentru copi. Navigarea printre clipuri se face prin glisări stânga-dreapta, astfel că aplicația devine extrem de ușor de folosit de către orice copil.

Captură de ecran din 2015.02.02 la 09.03.31

Aplicația Vine Kids este disponibilă pe App Store într-un format optimizat doar pentru dispozivele iPhone și iPod touch. Ea poate fi instalată pe terminalele care rulează iOS 7 sau o versiune ulterioară și au disponibili 19,9 MB. Vine Kids este creată pentru copii cu vârste de până la 5 ani.

  • Vine Kids pentru iPhone și iPod touch – Gratuit – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.