Aplicația sportivă ESPN este acum disponibilă în format universal pentru iPhone și iPad

0
72

ESPN este unul dintre cele mai populare canale sportive din Statele Unite ale Americii, iar aplicațiile sale ESPN ScoreCenter și ESPN SportsCenter erau până nu demult două dintre cele mai bune surse cu informații din sporturi precum fotbalul (inclusiv cele mai importante ligi și campionate din Europa), tenisul, baschetbalul, hocheiul și nu numai. Astăzi, principalele aplicații pentru iPhone și iPad ale canalului devin și mai grozave, grație unei actualizări majore.

espnCei de la ESPN și-au propus să ofere utilizatorilor din nou o experiență unificată, după ce anul trecut lăsau în urmă, cu o aplicație învechită, pe utilizatorii de iPad. Rezultatul muncii lor este aplicația ESPN care combină fostele aplicații ESPN SportsCenter pentru iPhone și ESPN ScoreCenter pentru iPad sub un singur titlu. Atât utilizatorii de iPhone și iPod touch, cât și, mai ales, cei care folosesc iPad, vor vedea că aplicația ESPN are un design mai nou, mai proaspăt și care aduce mai în față acele informații sportive care te interesează. Fiindcă este disponibilă într-un format universal, aplicația are un aspect asemănător atât pe iPhone, cât și pe iPad, însă pe tablete beneficiază pe deplin de spațiul mare al ecranului pentru a afișa mai mult conținut. Utilizatorii care folosesc iPhone 6 sau iPhone 6 Plus vor vedea și ei mai mult conținut în același timp pe ecranul Retina HD al dispozitivelor lor, deoarece ESPN este acum optimizată și arată foarte bine pe cele mai noi terminale din gama iPhone.

Pe lângă designul reîmprospătat, aplicația ESPN include acum funcționalitatea ESPN Now care permite utilizatorilor să efectueze o glisare spre dreapta pentru a accesa secțiunea cu noutăți și poze, clipuri video sau conținut media ESPN de ultim moment. Fanii crichetului vor fi și ei bucuroși cu această actualizare, deoarece aplicația include acum informații, inclusiv scoruri și clipuri video, de la Cupa Mondială a acestui sport.

La final, cea mai recentă versiune a aplicației ESPN include corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Utilizatorii de iPhone și iPod touch vor putea face actualizarea de la aplicația ESPN SportsCenter la aplicația ESPN accesând secțiunea Updates a App Store sau urmând linkul direct de mai jos, iar utilizatorii de iPad vor putea descărca noua aplicație urmând același link direct:

- Reclamă -