Lansată în toamna anului trecut și disponibilă încă doar printr-un sistem bazat pe invitații, Inbox by Gmail este o aplicație de e-mail creată de către Google care reprezintă combinația foarte bună între Gmail, Google Now și noul design material din Android 5.0. Această aplicație destul de populară pentru modul în care afișează conținutul din e-mailuri oferă utilizatorilor Gmail o interfață modernă care permite administrarea mult mai plăcută a căsuțelor de poștă electronică. Iar pentru a nu supăra pe nimeni, compania Google a lansat azi versiunea pentru iPad a aplicației.

Aplicația Inbox by Gmail devine universală pentru utilizatorii de iPhone și iPad odată cu lansarea versiunii 1.2. Asta înseamnă că utilizatorii de iPad nu doar că vor putea să o instaleze pe dispozitivele proprii, ci și să se bucure de optimizările pentru ecranul mai mare, de designul material și de celelate elemente grozave ale Inbox. Mai mult, atât utilizatorii de tablete, cât și cei de iPhone se vor bucura de noile îmbunătățiri în privința performanțelor și corecturi de probleme.

Extinderea disponibilității aplicației Inbox by Gmail vine la doar câteva zile după ce compania Googke a luat decizia de a elimina de pe App Store și Mac App Store aplicația de e-mail Sparrow. Ea a fost achiziționată de gigantul din Mountain View încă din anul 2012, însă s-a luat decizia eliminării ei pentru ca inginerii companiei să se poată concentra pe noul Inbox by Gmail.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a aplicației Inbox by Gmail pentru dispozitivele iPhone și iPad va trebui fie să accesați linkul direct de mai jos, fie să accesați pagina Updates de pe App Store.

  • Inbox by Gmail pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.