Viber 5.2.1 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
665

Ciudat sau nu, aplicația Viber a primit nu mai puțin de 3 actualizări importante de la lansarea iOS 8 și a iPhone 6/iPhone 6 Plus, și niciuna dintre acestea nu aducea compatibilitate cu cele mai recente terminale iPhone. După luni în șir de solicitări ale utilizatorilor de iPhone 6, compania Viber Media s-a gândit în sfârșit să facă aplicația pentru iOS compatibilă cu cele mai noi dispozitive, iar aseară s-a produs ”minunea”.

viberVersiunea 5.2.1 a aplicației Viber a sosit pe App Store și da, aduce utilizatorilor compatibilitate cu noile rezoluții ale ecranelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Asta înseamnă că tastatura optimizată pentru noile iPhone-uri va fi și ea afișată, bara de stare va ocupa dimensiuni mai mici pe ecran, iar aplicația va afișa mai multe elemente utile, mai ales pe ecranul iPhone 6 Plus.

Separat de compatibilitatea adusă cu dispozitivele iPhone 6 și iPhone 6 Plus, aplicația Viber aduce noi stickere pe care utilizatorii le vor putea descărca din Magazinul special inclus în interiorul aplicației. Mai mult, această actualizare mai degrabă minoră aduce și corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru performanțe.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.2.1 a aplicației Viber pentru iPhone, tot ce va trebui să faci este să accesezi fila Updates (Actualizări) de pe App Store ori să urmezi linkul de mai jos pentru a o descărca acum:

- Reclamă -