O matriță a iPad Pro a fost pozată pe linia de fabricație

1
112

iPad Pro va fi lansat în 2015 sau cel puțin acest lucru reiese din numeroasele informații prezentate în ultimele săptămâni, precum și dintr-o imagine de o calitate nu tocmai bună ce a ieșit la suprafață în cursul zilei de astăzi. Un utilizator al rețelei de microblogging din China, Weibo, a publicat pe celebra rețea de socializare o fotografie pe care o intitulează ”iPad Pro”.ipad_pro_shell_mold

Fotografia de mai sus este cea în cauză și ne prezintă ceea ce pare a fi un matrița pentru carcasa spate a viitoarei tablete Apple cu un ecran de 12,2 sau 12,9 inchi. Un element care nu se cunoaște în legătură cu imaginea aceasta și mai ales cu matrița prezentată este dacă destinația acesteia este într-adevăr pentru o carcasă ce va fi asamblată pe un iPad Pro funcțional ori pe un prototip de tipul aceluia pe care l-am văzut anul trecut în primăvară.

Deși are o calitate care lasă de dorit (și este normal să fie așa întrucât a fost capturată pe ascuns), din imaginea de mai sus se desprind o serie de mici detalii, la o privire mai atentă. Unul dintre acestea este logoul Apple care stă în centrul matriței de pe motostivuitor, la fel ca și în cazul tuturor celorlalte tablete Apple. În colțul din dreapta sus al matriției, de asemenea, se mai vede o adâncitură care indică poziția camerei. Dimensiunea tabletei mari nu reiese din imagine, însă este oarecum evident faptul că ea este mai mare decât un iPad Air, de exemplu (uitându-ne în special la raportul dintre logo și restul matriței). Cu toate acestea, designul pare că rămâne la fel de simplu precum cel al oricărui iPad Air sau chiar iPad mini, confirmând și o serie de schițe prezentate săptămânile trecute.

Dacă această matriță este folosită pentru producerea carcaselor viitoarelor tablete iPad Pro, atunci este aproape evident faptul că producția a început sau stă să înceapă. În condițiile în care a început sau are să înceapă atât de devreme producția, este destul de clar faptul că tableta va fi lansată în prima parte a acestui an și nu mai târziu, iar o lansare în martie ori aprilie devine tot mai plauzibilă.

- Reclamă -