La aproximativ o lună distanță de când au apărut pe Internet primele informații legate de revenirea companiei Apple la lansările de noi dispozitive iPhone cu ecrane de 4 inchi, aflăm astăzi că ele sunt false. Site-ul chinezesc Feng.com scrie că sursele sale din interiorul lanțului de furnizori Apple nu au primit până acum niciun indiciu legat de lansarea unui nou iPhone de 4 inchi.

Sursele citate de chinezi afirmă că gigantul din Cupertino nu a plasat până în acest moment niciun fel de comenzi la furnizorii săi pentru producția unui iPhone nou cu ecran de 4 inchi ce urmează să fie lansat în 2015. Asta înseamnă că Apple nu are în plan lansarea unui alt iPhone cu ecran de 4 inchi, pe lângă iPhone 6s și iPhone 6s Plus, mai adaugă aceleași surse.

Cum până în momentul de față nu au existat dovezi clare care să probeze teoria conform căreia anul 2015 ne va aduce un iPhone 6s Mini, nu putem băga mâna în foc că acele zvonuri sunt adevărate. Informațiile legate de acest produs au fost inițial propagate de o serie de publicații asiatice și în ciuda faptului că mai mulți analiști au confirmat ulterior o astfel de ipoteză, nimic concret nu a apărut până acum. Dar așa cum informațiile acelea nu ar fi adevărate, așa nici informațiile site-ului chinezesc Feng.com ar putea să nu fie adevărate.

Un singur lucru este cert. Cel puțin până în 2016 compania Apple va comercializa dispozitive iPhone cu ecrane de 4 inchi și asta deoarece anul acesta, după prezentarea noilor dispozitive, cu sau fără un iPhone ”mini”, Apple va păstra pe piață un iPhone 5s, probabil, de 8 GB. Însă nu este exclus ca pe viitor să mai fie lansate noi modele de iPhone cu ecrane de 4 inchi și asta deoarece sunt încă mulți acei utilizatori care preferă telefoanele mici și nu se pot acomoda cu un iPhone de 4,7 inchi sau 5,5 inchi.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.