Utilizatorii celei mai populare rețele de socializare de pe glob au acum un motiv bun să acceseze pagina Actualizări a App Store. Gigantul Facebook a lansat astăzi primele actualizări ale aplicațiilor  FacebookFacebook Messenger și Facebook Pages Manager  din anul 2015.

Dacă speram ca strategia stupidă de a nu anunța noutățile actualizărilor ori de a implementa funcționalități noi între actualizările publicate pe App Store să dispară în Noul An, ei binevoi rămâne doar cu speranța, cel puțin momentan. La fel ca și la toate actualizările din ultimele luni, Facebook nu menționează nimic pentru aplicația principală recomandând utilizatorilor să activeze descărcările automate și să aștepte să fie anunțați când vor fi introduse noutăți în aplicații. Adică nu prea curând… Versiunea 21.0 a Facebook include îmbunătățiri pentru viteză și fiabilitate, însă ar putea ascunde și o serie de mici schimbări pe partea de design ori deschide porțile unor actualizări care să fie lansate în următoarele zile.

În ceea ce privește Facebook Pages Manager, aparent strategia a fost preluată și în cazul acestei aplicații, așa că versiunea 13.0 a acesteia nu aduce nimic important. La final, dacă te numeri printre acei utilizatori care spera la o actualizare adusă Facebook Messenger care să o mute în aplicația Facebook, atunci s-ar putea să rămâi dezamăgit. Versiunea 18.0 a Facebook Messenger a fost lansată și aduce corecturi de probleme care fac aplicația mai fiabilă.

Utilizatorii de iPhone și iPad care au una, două sau toate cele trei aplicații Facebook, vor putea face actualizările la cele mai recente versiuni de pe App Store> Updates. De asemenea, linkurile de mai jos vor putea fi urmate pentru actualizarea lor:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.