Marvel Pinball este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
93

Dacă anunțul companiei Apple de săptămâna aceasta privind renunțarea la promoția Melodia gratuită a săptămâniidin iTunes Store, ți-a produs îngrijorări legate de viitorul pe care îl va avea promoția similară de pe App Store, ei bine cel puțin momentan nu trebuie să te temi. Este vineri, iar Apple a actualizat, ca de obicei, pagina cu recomandări a App Store, incluzând și o nouă aplicație a săptămânii, pe care, ca de obicei, ne-o oferă gratuit. Alegerea celor de la Apple pentru săptămâna aceasta este Marvel Pinball, un nou joc pentru iPhone și iPad.

Creat de către cei de la ZEN Studios, jocul Marvel Pinball combină cei mai grozavi super-eroi din benzile desenate ale Marvel cu cea mai bună experiență video a unui automat virtual cu bile (pinball). Jocul este practic ca oricare alt joc de pinball disponibil pe App Store, dar are avantajul poveștii din spate. Utilizatorii vor trebui să se folosească de magia automatului cu bile pentru a-i ajuta pe super-eroii din Universul Marvel să se elibereze de sub captura Răufăcătorilor.

Versiunea jocului pe care o putem descărca gratuit de pe App Store va include doar automatul cu eroii din Răzbunătorii, însă noi vom putea cumpăra ulterior, prin intermediul cumpărăturilor din aplicație, și alte automate cu eroii: Omul Păianjen, Omul de Oțel, X-Men, Thor, Căpitanul America, și mulți alții.

Jocul se bucură de o parte grafică impresionantă și de un gameplay captivant care aduce super-eroii din benzile desenate pe care oricine le știe într-o nouă ipostază. Acesta este și motivul pentru care el a primit numeroase cuvinte de laudă, iar noi vi-l putem recomanda, mai ales dacă sunteți fani ai jocurilor cu eroi.

Marvell Pinball este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru dispozitivele iPhone (optimizată și pentru iPhone 6/6 Plus), iPad și iPod touch, fiind compatibilă doar cu acele dispozitive care rulează iOS 5.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 39,5 MB. Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 23 ianuarie.

  • Marvell Pinball pentru iPhone și iPad – Gratuit (redus de la 0,99 €) – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.