iPhone 6s urmează să primească 2GB de RAM și tehnologia Force Touch

0
440

Deși suntem abia în luna ianuarie, cea de-a doua informație despre iPhone 6s din această săptămână a ieșit la suprafață în cursul zilei de astăzi când o publicație din Taiwan susține că a aflat de la partenerii companiei Apple o serie de detalii în legătură cu viitoarea generație a telefonului. Mai precis, această publicație susține că iPhone 6s va avea mai mult RAM și o nouă tehnologie împrumutată de la Apple Watch.

Se pare că Apple va crește cantitatea de RAM la 2 GB în iPhone 6s și va folosi tehnologia RAM LPDDR4 ce este cunoscută pentru faptul că are un consum de energie mai redus și oferă o creștere semnificativă a performanțelor comparativ cu actualele module LPDDR3 RAM de 1 GB pe care le găsim în iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Potrivit surselor citate de publicația asiatică, noile module utilizate de către Apple în viitoarea generație de iPhone vor fi furnizate în principal de Hynix, Samsung și Micron-Elpidia. Primul și ultimul producător menționat anterior furnizează modulele RAM și din actualele dispozitive iPhone 6, iar despre cei de la Micron-Elpidia ar fi existat în trecut informații potrivit cărora nu ar reuși să acopere cererea de RAM LPDDR4 a Apple.

Alături de modificările aduse la nivelul RAM, Apple urmează să implementeze în iPhone 6s și tehnologia ”Force Touch” de la Apple Watch. Această tehnologie este capabilă să diferențieze atingerile de apăsările mai puternice, oferind o nouă dimensiune în sistemul de operare (o apăsare mai puternică permite, de exemplu, în cazul Apple Watch, să personalizezi cadranul, în timp ce o simplă atingere îndeplinește o altă acțiune). Implementarea Force Touch în iPhone ar necesita și o serie de modificări la nivelul ecranului dispozitivului Apple, deoarece Apple Watch folosește un panou OLED și electrozi.

La final, aflăm și acum că iPhone 6s va păstra designul actualelor modele de iPhone, dar și că va avea o cameră cu două obiective de o calitate comparabilă cu DSLR-urile.

Informațiile legate de implementarea tehnologiei Force Touch și a unei camere îmbunătățită sunt susținute de un alt zvon apărut săptămâna aceasta, pe care îl prezentam aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.