CES 2015: Parrot a prezentat noul sistem de infotainment RN86 compatibil cu Apple CarPlay

0
280

Captură de ecran din 2015.01.07 la 08.05.03Producătorul de căști, drone și accesorii auto, Parrot a prezentat la Târgul de electronice de la Las Vegas o nouă versiune RN86 a sistemului său de infotainment pentru autoturisme care aduce câteva noutăți importante pentru utilizatorii care caută astfel de soluții aftermarket.

Noua versiune a dispozitivului Parrot ce poate fi montat pe consola centrală a autoturismelor are un ecran tactil de 7 inchi cu o rezoluție 720p și este compatibil cu Siri Eyes Free, Apple CarPlay, Android Auto și Android Auto Voice. Același sistem mai vine cu o serie de caracteristici interne îmbunătățite semnificativ față de modelele anterioare, acum fiind compatibil cu standardul Bluetooth 4.0 și Wi-Fi 5GHz, având porturi pentru GPS, HDMI, intrare microfon, ethernet, USB și nu numai. De asemenea, același sistem mai are implementată o cameră Full HD cu lentile cu un unghi larg și o funcționalitate de control de pe volan.

Parrot nu a anunțat prețul de vânzare pentru noul sistem de infotainment, însă a notat că el va fi comercializat abia din a doua parte a anului 2015.

Comșpatibilitatea cu CarPlay permite utilizatorilor de iPhone 5 (sau mai recente) cu iOS 7.1 (sau mai recent) să conecteze dispozitivele la sistemul Parrot pentru a accesa o serie de aplicații preinstalate optimizate pentru mașină. Printre aceste aplicații se numără Mesaje, Telefon, Muzică și Hărți.

- Reclamă -