Apple a lansat OS X 10.10.2 Yosemite beta 7 pentru dezvoltatori și OS X 10.10.2 beta 3 pentru utilozatori

0
138

Într-un moment în care Microsoft prezintă lumii întregi Windows 10 și noutățile pe care le aduce față de versiunile actuale ale sistemului de operare, compania Apple a publicat pe portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicații și pe App Store o nouă actualizare. Este vorba despre OS X 10.10.2 beta, pe care compania o oferă în prezent atât dezvoltatorilor de aplicații, cât și utilizatorilor înscriși în programul AppleSeed.

OS X 10.10.2 beta 7 pentru dezvoltatoir vine la doar o săptămână distanță de OS X 10.10.2 beta 6 și la două luni distanță de lansarea primei versiuni beta. În același timp, OS X 10.10.2 beta 3 a fost lansat pentru utilizatorii înscriși în programul AppleSeed, venind la aproximativ două săptămâni distanță de cea de-a doua versiune beta. Deși sunt lansări diferite, ambele actualizări aduc aceleași noutăți, iar build-ul lor este 14C106a.

La fel ca și în cazul actualizărilor beta precedente, compania Apple cere dezvoltatorilor de aplicații să își concentreze atenția asupra Wi-Fi, Mail și sistemul VoiceOver, îmbunărățirile pentru Wi-Fi fiind cele mai importante pentru utilizatorii care întâmpină probleme cu aceste conexiuni încă de la lansarea primei versiuni a OS X Yosemite.

Atât utilizatorii, cât și dezvoltatorii de aplicații vor putea efectua actualizările la cele ai recente versiuni beta ale OS X 10.10.2 Yosemite prin intermediul App Store, iar, în cazul dezvoltatorilor, și prin intermediul portalului dedicat lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.