Apple inițază campania ”Începe ceva nou” pentru a promova artiști și aplicații pentru iPhone, iPad și Mac

0
226

Cu puțin timp înainte de a intra în Noul An, compania Apple a lansat campania intitulată ”Începe ceva nou”. Inițiată în Japonia și extinsă zilele trecute în țări precum SUA, Marea Britanie și Germania, campania își propune să prezinte consumatorilor cele mai recente produse și aplicații creative care îi ajută să creeze artă.

Microsite-ul Start Something New disponibil pe site-ul web al companiei Apple din mai multe țări (nu și pe cel din România) include o galerie care ne prezintă adevărate lucrări de artă realizate folosind produse ale giganului american. Printre dispozitivele utilizate se numără iPhone 6 Plus, iPad Air 2 și iMac. La realizarea acestor lucrări au contribuit esențial aplicații de fotografiere, pictură și desen, precum Procreate, VSCO Cam, Waterlogue, iDraw și Brushes 3.Captură de ecran din 2015.01.02 la 09.57.26

Alături de instrumentele folosite de către artiști se mai numără și poveștile din spatele lor. De exemplu, în spatele lucrării din imaginea de mai sus stau artiștii Craig și Karl care în ciuda faptului că locuiesc pe continente diferite, nu sunt opriți de nimic să colaboreze zilnic. Folosind aplicații precum FaceTime și iMessage pentru a comunica și iDraw și Waterlogue, dar și noul iPad Air 2, aceștia au reușit să creeze diferite lucrări extrem de interesante. Alte povești interesante și lucrări remarcabile, alături de aplicațiile și produsele folosite la realizarea lor sunt prezentate pe microsite-ul Apple.

Pe lângă aplicațiile de pe App Store pe care le-au folosit artiștii, compania Apple mai evidențiază și câteva lucrări în care nu s-a folosit nimic altceva decât înstrumente ale iOS, cum ar fi Controlul expunerii, modul Rafală și HDR pentru a realiza niște poze impresionante cu iPhone 6.

Prin această campanie, compania Apple își propune să îndemne utilizatorii să fie mai creativi în Noul An și să folosească produsele sale pentru a crea artă, fie că vorbim despre fotografii sau picturi, desene ori filmulețe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.