Apple ar putea lansa săptămâna viitoare iOS 8.1.3 pentru iPhone și iPad

0
202

La mijlocul lunii decembrie apăruseră pe Internet informații potrivit cărora Apple pregătește lansarea iOS 8.1.3 într-o perioadă în care testează cu dezvoltatorii de aplicații iOS 8.2, o actualizare adresată în special Apple Watch. În cazul în care vă întrebați când va fi lansată această actualizare intermediară, ei bine atât BGR, cât și MacRumors ne spun că foarte curând.

Potrivit unor surse citate de BGR, compania Apple pregătește lansarea unei noi actualizări într-una dintre zilele săptămânii viitoare. Cu toate acestea, ei nu pot spune cu certitudine dacă este vorba despre o versiune beta a iOS 8.2 sau despre lansarea unei versiuni publice a iOS 8.x.x.

MacRumors, în schimb vin cu mai multe clarificări. În primul rând, ei citează o sursă din interiorul magazinelor companiei Apple care a declarat că miercuri gigantul din Cupertino a lansat iOS 8.1.3 build 12B460 pentru un număr select de angajați. Aceasta este pentru prima dată când compania americană a luat decizia de a trimite o versiune a iOS angajaților din magazine, înaintea publicării ei. În ceea ce privește noutățile pe care le aduce noua versiune a iOS, compania Apple nu a anunțat dezvoltatorii nimic în legătură cu acest aspec, însă sursa citată susține că actualizarea nu aduce decât corecturi de probleme minore ce nu schimbă cu nimic interfața sau modul de funcționare al unor aplicații.8_1_3_jan_visits

Iar declarațiile persoanei din interiorul companiei Apple pot fi probate prin vizualizarea datelor de analiză a traficului de pe unele site-uri web. Cei de la MacRumors susțin că în ultimele zile traficul pe site-ul efectuat de pe dispozitive cu iOS 8.1.3 lor a crescut considerabil față de cel înregistrat în decembrie și că nu toate vizitele sunt din zona Apple sau de pe rețelele gigantului din Cupertino.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.