Samsung ar fi câștigat comenzile pentru a produce componente Apple Watch

0
87

Fie că ar vrea sau nu să găsească un alt producător de componente pentru produsele sale, compania Apple pare că nu are încotro, așa că an de an este nevoită să aleagă pe Samsung pentru a se asigura că cererea sa de cipuri va fi satisfăcută. Anul acesta nu este o excepție, iar situația întâlnită în cazul iPhone se repetă și la Apple Watch.

DigiTimes scrie că Samsung a căștigat comenzile pentru a produce system-in-a-package-ul Apple S1 pentru Apple Watch. Acest cip Apple S1 include mai multe componente interne, cum ar fi procesorul, memoria mobilă DRAM, flash-ul NAND și alte cipuri într-un singur pachet.

Informația prezentată acum de DigiTimes confirmă un zvon din noiembrie potrivit căruia Apple mizează pe Samsung pentru a produce componente pentru iPhone 6 și Apple Watch. Acel zvon apăruse în contextul unor probleme descoperite la cipurile NAND flash din versiunile superioare de iPhone 6 și iPhone 6 Plus, gigantul sud-coreean fiind una dintre puținele companii care ar fi capabilă să producă un alt tip de cipuri flash în cantități suficiente.

Apple Watch va fi lansat în luna martie, potrivit celor mai recente informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.