Au trecut două săptămâni de la lansarea ultimelor actualizări pentru aplicațiile Facebook, Facebook Messenger și Facebook Pages Manager, așa că acum vorbim din nou despre publicarea unor noi actualizări pentru toate cele trei aplicații ale companiei americane. Ca de obicei, Facebook nu ne prezintă noutățile aduse de actualizările aplicațiilor sale, cu excepția Facebook Messenger, așa că vorbim din nou despre trei actualizări pe care este recomandat să le descărcați și instalați pe iPhone sau iPad.

Începând cu Facebook și Facebook Pages Manager, lista cu notițele actualizării 22.0, respectiv 14.0 menționează același mesaj stupid prin care Facebook îndeamnă utilizatorii să activeze actualizarea automată a aplicațiilor. Cu alte cuvinte, cele două aplicații aduc în cele mai recente versiuni diferite corecturi de probleme și îmbunătățiri de performanțe care le fac mai viabile și stabile decât până acum. De asemenea, este posibil să aducă și alte modificări sau să facă loc unor funcționalități noi pe care Facebook dorește să le implementeze în următoarea perioadă de timp.

În final, vorbind despre Facebook Messenger, din fericire aici compania americană ne precizează încă noutățile, chiar dacă actualizarea 19.0 este una destul de sărăcăcioasă. Mai precis, această versiune nouă a aplicației aduce utilizatorilor posibilitatea de a salva fotografiile și videoclipurile primite în mesaje în albumul Rolă film. Apăsând pe pictograma unei imaginii dorite, va apărea un meniu care include acum opțiunea Save (Salvați).

unnamed.0În privința Facebook Messenger, aflăm, cu ocazia acestei actualizări, faptul că gigantul condus de Mark Zuckerberg testează și o funcționalitate mai mare pe care o va implementa în curând. Mai precis, Facebook dorește să elimine necesitatea Mesageriei și să implementeze în Messenger o funcție de transcriere fonetică a mesajelor vocale lăsate de către utilizatori. Această caracteristică este similară celei de pe Google Voice și va putea fi dezactivată de utilizatorii care preferă să asculte mesajele audio în loc să le citească. Din păcate, există și posibilitatea ca noua caracteristică să nu fie implementată vreodată în Messenger, în condițiile în care ea este testată momentan cu un număr limitat de persoane.

Pentru a face actualizarea la cele mai recente versiuni ale aplicațiilor Facebook, Facebook Messenger și/sau Facebook Pages Manager tot ce va trebui să faceți este să accesați pagina Updates a App Store. De asemenea, puteți descărca cele mai recente versiuni ale aplicațiilor și urmând cele trei linkuri directe de mai jos:

 

 

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.