Populara aplicație de reprezentare cartografică adresată în special șoferilor, Waze, a primit în cursul nopții trecute o nouă actualizare importantă. Versiunea 3.9.2 a aplicației vine să ajute comunitatea mare de șoferi care își trimit informații din trafic cu o serie de funcții noi pe care le vom descoperi mai jos.

Așa cum reiese din descrierea făcută de către dezvoltatori acestei actualizări, versiunea 3.9.2 a aplicației include o serie de modificări minore de design în ceea ce privește meniurile pentru zone, principalele schimbări fiind găsite în paginile de partajare a locației și de trimitere rapidă a mesajelor. Aceste modificări de design fac mai simplă decât niciodată unor mesaje de tipul Sunt pe drum, pentru a-ți ține mereu familia și prietenii la curent cu drumul parcurs de tine. Mai mult decât atât, aplicația primește acum și un widget pentru iOS 8 pe care utilizatorii îl vor putea activa în ecranul Azi din Centrul de notificări pentru a obține rapid timpul estimat de aplicație până acasă sau la serviciu, pentru a partaja traseul parcurs atunci când navighezi sau pentru a obține un itinerariu. Alături de aceste două noutăți importante, versiunea 3.9.2 a aplicației Waze pentru iPhone mai vine cu îmbunătățiri privind timpul estimat pentru parcurgerea unui traseu și modificările de rută (acum sunt oferite informații din trafic mai bogate) și o nouă configurare pentru comutarea automată a afișării din 2D în 3D. La final, versiunea 3.9.2 a aplicației Waze vine cu corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru performanțe.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.9.2 a aplicației Waze pentru iPhone va trebui să accesezi App Store, secțiunea Updates (actualizări) sau să urmezi linkul direc către magazinul de aplicații pe care l-am inserat mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.