Preluând tradiția ultimilor ani, un grup de peste 35 de dezvoltatori de aplicații importanți s-au înțeles ca pentru Sărbătorile acestui an să ofere utilizatorilor de iPhone, iPad și Mac o serie de aplicații cu discounturi de până la 60%. Promoția se numește App Santa și se adresează tuturor utilizatorilor care pot accesa și efectua cumpărături de pe App Store. Spre deosebire de anii anteriori, promoția de anul acesta se adresează în premieră și posesorilor de Mac-uri, unii dezvoltatori care au aplicații pe ambele platforme luând decizia să reducă ambele versiuni.

App Santa este o promoție organizată de către Realmac, creatorii aplicației Clear, și include aplicații venite de la câțiva dezvoltatori foarte cunoscuți, inclusiv Readdle, Tapbots, Gneo, PCalc și multe altele. Iată care sunt aplicațiile disponibile la preț promoțional anul acesta:

Promoția App Santa este valabilă în perioada 16-26 decembrie, așa că dacă ai găsit o aplicație care te interesează în lista de mai sus, atunci cumpără-o cât mai rapid.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.