Versiunea 8.0 a AccuWeather a fost lansată pe App Store. Aplicația este acum disponibilă și pe iPad

0
484

AccuWeather este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de informații meteo din sfera online, dar și extrem de popular în rândul utilizatorilor grație datelor destul de acurate despre starea vremii. Aplicația oficială pentru iPhone a acestui serviciu a primit în cursul acestui an o actualizare majoră care aducea un design complet refăcut pentru cele mai recente versiuni ale iOS, dar și o funcționalitate mai extinsă. Din păcate, cu acea actualizare, cei de la AccuWeather au lăsat, până astăzi, utilizatorii de iPad în urmâ cu o versiune învechită și neoptimizată pentru cele mai recente versiuni ale iOS. accuweather 8 #itutorial.ro (1)

Astăzi, în schimb, dezvoltatorii aplicației au lansat pe App Store o nouă actualizare majoră care îi va încânta pe utilizatori, deoarece, în primul rând, aplicația AccuWeather pentru iPhone devine universală, deci a fost optimizată și pentru tabletele iPad. Utilizatorii de tablete trebuie să știe acum că dacă au instalat vechea aplicație AccuWeather pentru iPad, vor trebui să o elimine de pe dispozitivele lor și să urmeze linkul de mai jos pentru a o descărca pe cea nouă. AccuWeather include acum aceleași funcționalități și un design extrem de similar între versiunile pentru mobil și tablete, dar, cel mai important, compatibilitate cu cele mai recente versiuni ale iOS.accuweather 8 #itutorial.ro

Alături de compatibilitatea cu dispozitivele iPad, noua versiune 8.0.7 a AccuWeather include compatibilitate și cu ecranele Retina HD ale iPhone 6 și iPhone 6 Plus, astfel că utilizatorii care efectuează actualizarea pe aceste dispozitive vor observa că icaicața beneficiază acum de tot spațiul suplimentar oferit de ecranele terminalelor lor. Trecând mai departe, o altă noutate adusă de noua versiune 8 a aplicației AccuWeather este legată de funcționalitatea MinuteCast. Aceasta a fost actualizată pentru a-i fi îmbunătățită utilizatibiliatea, iar acum include o scurtătură pentru accesarea rapidă a hărții radar. La final, noua versiune a aplicației aduce o serie de îmbunătățiri și pentru widgeturile din cadrul secțiunii Astăzi a centrului de notificări din iOS 8 (spre exemplu, aceste widgeturi vor ține acum cont de configurarea legată de unitatea de măsură a temperaturii).

Utilizatorii de iPhoneși iPad pot efectua actualizarea la versiunea 8.0.7 a aplicației AccuWeather accesând pagina Updates a App Store sau urmând linkul direct către magazinul de aplicații, pe care l-am inserat mai jos:

- Reclamă -