Facebook a lansat aplicația Stickered for Messenger pentru iPhone

0
977

Compania Facebook ne-a obișnuit deja cu lansarea multor aplicații pe diferite magazine virtuale, iar la acest sfârșit de an dezvoltatorii ei s-au gândit să le facă utilizatorilor un nou cadou. Astfel, pe App Store a răsărit de dimineață o nouă aplicație Facebook.

Stickered for Messenger este denumirea noii aplicații Facebook pentru iPhone, iar ea vine ca și o aplicație care funcționează doar pe lângă celebra aplicație Facebook Messenger. Cu alte cuvinte, compania Facebook după ce a supărat utilizatorii că trebuie să mai instaleze o aplicație doar pentru a putea trimite mesaje către prieteni, acum a decis să împartă și aplicația Messenger în două, noua aplicație lansată venind cu o funcționalitate pe care compania americană o putea implementa fără nici cele mai mici probleme direct în aplicația de mesagerie.

Stickered for Messenger permite utilizatorilor de iPhone să adauge stickere peste toate fotografiile capturate astfel încât să atragă atenția prietenilor asupra unor lucruri. Indiferent că vorbim despre o poză capturată deja și selectată din Rolă film, fie că vorbim despre o poză pe care o vei captura direct din aplicație, Stickered for Facebook îți oferă libertatea de a adăuga oricâte personaje, fețe amuzante, texte – și nu numai – dorești. Mai mult decât atât, aplicația are implementată o funcționalitate care îți oferă posibilitatea de a aplica stickerele pe imagine înainte de a o captura; așa că dacă ai o serie de ilustrații colorate pe care dorești să le folosești neapărat într-o imagine, le vei putea compune înainte de a înregistra imaginea.

screen322x572Desigur, toate stickerele adăugate în noua aplicație pot fi mutate oriunde, mărite sau micșorate, și chiar rotite pentru a se potrivi cât mai bine în imagine și pentru a genera efectul dorit.

După crearea stickerelor, utilizatorii de iPhone vor putea să le trimită sub forma unor mesaje prietenilor prin intermediul aplicației Facebook Messenger. Din păcate imaginile cu stickere, cel puțin momentan, nu pot fi postate direct pe Facebook ori pe o altă rețea socială și nici măcar nu pot fi salvate în Rolă film.

Noua aplicație a Facebook este interesantă, deoarece oferă acces la galeria de stickere pe care le puteam trimite deja sub formă de mesaje sau comentarii, însă din păcate funcționalitatea ei este destul de limitată, iar în aceste condiții nu văd de ce nu a fost implementată direct în Facebook Messenger.

Aplicatia Stickered for Messenger este disponibilă pe App Store într-un format optimizat doar pentru dispozitivele iPhone și iPod touch care rulează iOS 8. Aplicația este optimizată și pentru ecranele iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Dimensiunea Stickered for Messenger este de 2,0 MB.

  • Stickered for Messenger pentru iPhone – Gratuit – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.