Fleksy, compania creatoare a tastaturii cu același nume oferite inițial pe Android și apoi pe iOS ca și o primă tastatură terță pentru iPad și iPhone cu iOS 8, dorește să fie din nou în centrul atenției tuturor prin aducerea unei actualizări majore celebrei tastaturi de pe App Store. Versiunea 5.0 a Fleksy este acum disponibilă pe AppStore și introduce o grămadă de noutăți, printre care se numără și câteva extensii care pot fi personalizate și zeci de teme premium.

Extensiile reprezindă principala noutate a actualizării deoarece ele duc tastatura Fleksy mai departe de funcționalitatea ei de bază – cea de tipărire a textelor folosind butoanele aranjate așa cum ne-am obișnuit -, oferind utilizatorilor și alte moduri de tipărire sau tastaturi alternative. Actualizarea include 5 extensii, iar printre acestea se numără o tastatură cu GIF-uri, un mod de tipărire cu o singură mână pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus, un rând suplmentar celor cu litere pentru tipărirea rapidă a numerelor, un instrument de control a cursorului prin apăsarea tastei de spațiu și nu numai. Vorbind despre extensia cu GIF-uri, aceasta este cea mai interesantă de până acum, deoarece permite utilizatorilor să caute într-o galerie vastă și să trimită prietenilor imagini animate care să exprime anumite trăiri, reacții sau sentimente. Momentan utilizatorii pot să aibă active până la 3 extensii pentru tastatură, iar aplicația Fleksy este locul de unde pot fi administrate. Cei care doresc să folosească mai multe extensii simultan vor putea cumpăra mai multe spații pentru suma de 0,89 €.

Actualizarea 5.0 a tastaturii Fleksy pune, de asemenea, accentul pe personalizare. Nu mai puțin de 30 de teme noi sunt disponinibile pentru a fi cumpărate și sunt organizate pe diferite categorii, în funcție de stilul lor. Cele mai interesante sunt temele brand-uite care aduc o imagine din filme precum Frozen sau Jocurile Foamei pe fundalul tastaturii. Celelalte teme includ diferite varietăți de culoare și pot fi achiziționate pentru sume cuprinse între 0,89 € și 2,69 € din aplicație.

Noua versiune a Fleksy mai include și câteva scurtături pentru tipărirea rapidă a unor caractere, conține îmbunătățiri pentru sistemul de auto-corectare și diferite corecturi de probleme care fac tastatura mai grozavă ca niciodată.

Utilizatorii de iPhone și iPad pot efectua gratuit actualizarea la versiunea 5.0 a tastaturii Fleksy accesând App Store>Updates și, de asemenea, pot descărca actualizarea de pe App Store urmând linkul direct de mai jos:

*Actualizarea este disponibilă gratuit pentru cei care au cumpărat deja aplicația.

- Reclamă -