Descoperă cele mai populare aplicații gratuite și plătite pentru iPad de pe App Store România în 2014

0
565

Urmând tradiția ultimilor 6 ani, compania Apple a publicat topul anual al celor mai populare și grozave aplicații de pe App Store. Acest top include pe acele aplicații și jocuri care fie au generat un interes foarte mare din pareta utilizatorilor, fie au fost lansate pe parcursul anului și s-au remarcat pentru diferite calități. Fiindcă v-am prezentat deja aplicațiile, jocurile, melodiile, cărțile și filmele anului 2014 desemnate de compania Apple, iar ieri v-am prezentat cele mai populare aplicații din 2014 în rândul utilizatorilor români de iPhone și iPod touch, acum a venit timpul să vedem care au fost cele mai populare aplicații din 2014 în rândul utilizatorilor români de iPad.

Înainte de a începe, trebuie să punctăm câteva aspecte importante. În primul rând, topul celor mai populare aplicații se referă la aplicațiile care au generat cele mai multe descărcări sau venituri pe tot parcursul primelor 11 luni ale anului curent. Acest top este structurat pe trei secțiuni: aplicații gratuite, aplicații plătite și top încasări, dintre acestea ultima secțiune referindu-se la aplicațiile care au generat cei mai mulți bani pentru dezvoltatori, iar restul la cele mai descărcate.

Top aplicații gratuite pentru iPhone pe App Store România în 2014

La fel ca și în 2013, cea mai populară aplicație pentru iPad de pe App Store România în 2014 este Skype pentru iPad și asta în ciuda faptului că nu a mai primit actualizări majore de ceva vreme. Următoarea aplicație din top este Facebook Messenger disponibilă anul acesta pentru prima dată într-o versiune optimizată pentru tablete. Coborând un loc față de anul trecut, YouTube rămâne în continuare o aplicație extrem de descărcată de către utilizatorii români. Vorbind despre top 10, observăm că lucrurile stau destul de diferit față de anul trecut când acest top era dominat de jocuri. Anul acesta doar două jocuri – Angry Birds Go și My Talking Tom – sunt în top 10, care este ceva mai diversificat. Noile aplicații Microsoft Word și Microsoft Excel își fac loc printre cele mai populare aplicații 10 gratuite în rândul utilizatorilor români, arătându-ne cât de mult au fost așteptate în lumea întregă. Aplicațiile gratuite din top 10 pe App Store România sunt menționate mai jos, în ordine descrescătoare:

[vc_button title=”Vezi topul celor mai populare aplicații gratuite pentru iPad din 2014″ target=”_self” color=”default” size=”size_small” href=”https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewRoom?fcId=935757670&genreIdString=36&mediaTypeString=Mobile+Software+Applications”]

Top aplicații plătite pentru iPad pe App Store România în 2014

Dacă în cazul aplicațiilor gratuite, românii nu își îndreaptă atenția către anumite jocuri, în cazul aplicaților plătite, ei preferă câteva titluri. Cea mai des cumpărată aplicație plătită pentru iPad din 2014 a fost faimosul joc Minecraft – Pocket Edition, care urcă o poziție față de anul trecut și face schimb de locuri cu jocul Pou. Topul 3 este încheiat de jocul Grand Theft Auto: San Andreas, care și pe iPhone s-a bucurat de o popularitate mare.

Uitându-ne la genul aplicațiilor plătite pentru iPad care ocupă topul 10 al anului 2014, atunci vom găsi o similitudine mare cu anul trecut. 8 dintre aceste aplicații sunt jocuri și numai două – Flightradar24 – Flight Tracker și AVPlayer HD – sunt de alt gen. Topul celor mai cumpărate aplicații plătite pentru iPad este listat mai jos în ordine descrescătoare:

 • Minecraft – Pocket Edition pentru iPhone și iPad – 5,99€ – Cumpără acum
 • Pou pentru iPhone și iPad – 1,79€ – Cumpără acum
 • GTA San Andreas pentru iPhone și iPad – 5,99€ – Cumpără acum
 • Cut the Rope 2 pentru iPhone și iPad – 2,69€ – Cumpără acum
 • The Room Two pentru iPhone și iPad – 2,69€ – Cumpără acum
 • Flightradar24 – Flight Tracker pentru iPhone și iPad – 3,59€ – Cumpără acum
 • AVPlayerHD pentru iPad – 2,69 € – Cumpără acum
 • Worms 3 pentru iPhone și iPad – 0,99€ – Cumpără acum
 • Plague Inc. pentru iPhone și iPad – 0,99€ – Cumpără acum
 • The Room pentru iPad – 0,89 € – Cumpără acum

[vc_button title=”Vezi topul celor mai populare aplicații plătite pentru iPad din 2014″ target=”_self” color=”default” size=”size_small” href=”https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewRoom?fcId=935757669&genreIdString=36&mediaTypeString=Mobile+Software+Applications”]

Top încasări în rândul aplicațiilor pentru iPad de pe App Store România în 2014

În ceea ce privește aplicațile care au generat pentru dezvoltatorii lor cele mai mari încasări pe parcursul anului, ei bine acestea sunt jocuri și în special acele jocuri care au fost promovate intens de dezvoltatorii lor în cadrul altor aplicații. În top 10 cele mai bănoase aplicații de pe App Store nu găsim nicio aplicație care să nu fie joc, nicio aplicație plătită sau care să nu fie universală. Clash of Clans rămâne pentru încă un an aplicația care a generat foarte mulți bani mulțumită cumpărăturilor din aplicație, fiind precedată în top 3 de Candy Crush Saga și Game of War – Fire Age.

 • Clash of Clans pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
 • Candy Crush Saga pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
 • Game of War – Fire Age pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
 • Hay Day pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
 • Boom Beach pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
 • Real Racing 3 pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
 • Empire: Four Kingdoms pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
 • Modern War pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
 • Farm Heroes pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
 • Top Eleven – Be a fotball manager pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

[vc_button title=”Vezi topul aplicațiilor pentru iPad care au generat cei mai mulți bani în 2014″ target=”_self” color=”default” size=”size_small” href=”https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewRoom?fcId=935757671&genreIdString=36&mediaTypeString=Mobile+Software+Applications”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.