Apple publică o reclamă de Crăciun care arată utilitatea produselor sale pentru a ferici pe cineva drag

0
120

Urmând îndeaproape pașii de succes ai reclamei Misunderstood de anul trecut cu care a reușit să câștige un premiu Emmy, compania Apple a publicat duminică noaptea o nouă reclamă de Sărbători ce are în centru câteva dintre produsele sale. Vorbim despre MacBook Air, iPad mini, un iPhone 6, un Apple TV și chiar o pereche de căști Beats Studio care sunt puse în centrul unui spot de un minut și jumătate ce pune accentul pe modul în care poți îmbucura pe cineva drag de Crăciun.

Reclama este intitulată The Song (Cântecul) și are în centru o tânără care dă peste o înregistrare veche ce este, aparent, un cadou trimis de bunica ei bunicului ei în anul 1952. Vorbim despre o fotografie însoțită de o înregistrare video cu melodia Love is Here to Stay cântată de bunica ei pentru faptul că nu poate fi alături de soțul ei de Sărbători.

Găsind înregistrarea veche, tânăra fată s-a gândit că ar fi frumos să o facă fericită pe bunica ei, așa că a învățat în secret cântecul și a folosit produsele Apple pentru a-l înregistra și pune cap la cap fiecare secvență înregistrată de ea cu diferite instrumente muzicale, precum și anumite secvențe din cântecul bunicii. Cântecul înregistrat a fost apoi transferat pe un iPad mini și însoțit de o notiță care să o facă pe bunică să își pună în urechi căștile și să asculte duetul dintre ea când era mult mai tânără și nepoata ei. Desigur, cântecul acesta a stârnit și o puternică emoție pentru bunică mai ales că a fost însoțit de câteva dintre imaginile din tinerețea ei.

Reclama este disponibilă și pe site-ul companiei Apple, alături de o pagină în cadrul căreia compania Apple prezintă toate produsele pe care le poți face cadou de Crăciun pentru a ferici pe cineva drag ție.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.