Replay Video Editor este aplicația anului pentru iPhone pe App Store

0
1818

Apple a premiat câteva dintre aplicațiile de pe App Store lansate în anul 2014 pentru ideile geniale din spatele lor, dar și pentru calitatea cu care au fost realizate, numind din nou aplicația anului și jocul anului, atât pentru dispozitivele iPad, cât și pentru iPhone. Fiindcă vorbim despre aplicații diferite care au câștigat cele două titluri pe cele două platforme, acum ne vom rezuma doar la aplicația anului 2014 pentru iPhone și iPod touch de pe App Store România. Ea este Replay Video Editor, o aplicație grozavă pentru crearea foarte ușoară și rapidă de clipuri video.

replayPrezentată în cadrul evenimentului special al Apple din octombrie pentru a scoate în evidență performanțele noului iPad Air 2, noua aplicație Replay aduce o sumedenie de instrumente speciale pentru crearea unor colaje video unicat și a fost descărcată deja de peste 3 milioane de oameni. Aplicația permite să adauge unui colaj până la 200 de fotografii și/sau clipuri video și să aleagă unul dintre cele 21 de stiluri video concepute de dezvolatori. Mai mult, peste anumite secvențe din clip pot fi adăugate texte și chiar o coloană sonoră. Rezultatul? Aplicația va combina clipurile și imaginile pe care le-ai adăugat, va adăuga coloana sonoră și textul scris de tine, ocupându-se de toate tranzițiile și elementele necesare pentru crearea de filme atât în formatul Pătrat (special pentru Instagram sau Vine), cât și în formnatul 16:9.

Aplicația Replay Video Editor include și numeroase caracteristici pentru personalizarea filmelor create, iar printre acestea se numără posibilitatea de a adăuga diapozitive cu text, emoticoane, o funcționalitate de tăiere a clipurilor, de a stabili un punct de focalizare pentru fotografii sau chiar un tempo pentru filmul întreg. Apoi, aplicația include un sistem de partajare care permite utilizatorilor să încarce rapid creațiile video în Rolă film, să le partajeze pe Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp și chiar YouTube.

În cazul în care titlul de aplicația anului 2014 pe App Store nu te încâlzește cu nimic, dar ești în căutarea unui editor de clipuri video grozav, atunci trebuie să încerci acum Replay Video Editor pe iPhone sau iPad.

Aplicația acestui an de pe App Store este disponibilă în magazin într-un format universal pentru iPhone și iPad, putând fi instalată pe toate dispozitivele care rulează iOS 7.1 ori o versiune ulterioară. Dimensiunea aplicației este de 87,0 MB.

  • Replay Video Editor pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
- Reclamă -