Apple a lansat un blog iTunes pe Tumblr

0
75

Compania Apple își extinde porezența pe rețelele de socializare lansând în cursul nopții trecute un nou microblog pe celebra rețea Tumblr a Yahoo în cadrul căruia evidențiază cel mai popular conținut de pe iTunes în decursul anului 2014. Oglindind aranjamentul ilustarțiilor albumelor din interiorul aplicației iTunes, microblog-ul Apple de pe Tumblr (link direct) listează cea mai bună muzică, cele mai bune filme, emisiuni TV, cărți și nu numai din anul care stă să se încheie prezentând numeroase imagini și GIF-uri care au legătură cu conținutul prezentat.

La fel ca și în cazul tuturor celorlalte site-uri de pe Tumblr, utilizatorii au posibilitatea de a aprecia postările favorite, partaja conținutul găsit pe Facebook și Twitter sau chiar de a reposta conținutul pe propriile microblog-uri. Un buton Afișați toate apare și el pe pagină deasupra fiecăreia dintre cele patru categorii principale cu conținut, iar acționarea lui deschide o nouă pagină în care sunt afișate toate postările încărcate acolo.itunes tumblr

Microblog-ul Apple de pe Tumblr ne prezintă și șlagărele anului 2014, precum și alt conținut asemănător care s-a bucurat de succes. Printre articolele promovate se numără filmul Gardienii Galaxiei, Filmul LEGO, Gone Girl sau Fargo. De asemenea, câțiva artiști precum Beyonce, Nicki Minaj sau Charli XCX se bucură de promovarea făcută de compania Apple.

Momentan nu se știe dacă unicul scop al acestui microblog Apple este de a prezenta cel mai bun conținut de pe iTunes din 2014 sau dacă el va rămâne și pe viitor. Cert este că acesta este al doilea blog Apple de pe Tumblr, după cel de anul trecut creat doar pentru a promova iPhone 5c printr-o serie de reclame tematice.

iTunes are deja pagini oficiale pe Facebook, Twitter, și, de două săptămâni, pe Instagram. Prezența Apple pe rețelele sociale a fost extinsă odată cu angajarea fostului director de media socială al Nike, Musa Tariq.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.