Apple a lansat OS X 10.10.2 beta 2 pentru dezvoltatori

0
124

La două săptămâni și jumătate de la lansarea versiunii finale a OS X 10.10.1 și două săptămâni de la lansarea primei versiuni beta a OS X 10.10.2, compania Apple a publicat de dimineață OS X 10.10.2 beta 2 pe portalul dedicat dezvoltatorilor și pe App Store. Noua versiune beta a OS X ce are build-ul 14C78c este disponibilă atât pe Apple Developer Center pentru Mac, cât și prin sistemul de Actualizare software al OS X, fiind adresată numai și numai dezvoltatorilor de aplicații.

Dacă în cazul primei versiuni beta a OS X Yosemite 10.10.2 Apple nu cerea dezvoltatorilor nicio zonă de interes, în cea mai recentă versiune compania americană a anunțat dezvoltatorii să acorde o atenție mai mare Wi-Fi, ceea ce înseamnă că firma din Cupertino pregătește o serie de corecturi în privința conectivității Wi-Fi. Vă spuneam săptămânile trecute că OS X Yosemite are probleme destul de mari cu conexiunile Wi-Fi, acestea nefiind înlăturate în totalitate odată cu lansarea OS X 10.10.1.

Momentan nu se știe când intenționează Apple să lanseze versiunea finală a OS X Yosemite 10.10.2, însă este aproape cert că utilizatorii de rând nu vor putea instala noua versiune a OS X înainte de Sărbători sau Anul nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.