Fără a mai întârzia așa cum a făcut-o săptămâna trecută din cauza mai multor factori, compania Apple a actualizat în cursul acestei dimineți pagina cu recomandări a App Store, promovând prin această cale și o nouă aplicație. God of Light este denumirea noii aplicații pe care compania americană o oferă gratuit până vinerea viitoare și vorbim din nou despre un joc destul de interesant și inedit.screen480x480-1

Lansat în luna februarie a anului în curs, God of Light este disponibil pe App Store pentru prima dată gratuit, iar aceasta este o oportunitate foarte bună pentru orice posesor de iPhone sau iPad de a descărca un joc de tip puzzle cu un concept unic și un gameplay care provoacă dependență. Jocul God of Life are în centru o mascotă Shiny căreia va trebui să i te alături pentru a salva universul de întuneric. În cele câteva zeci de nivele care se desfășoară în mai multe lumi, tu va trebui să cauți obiecte care reflectă, divizează, combină, colorează, deformează și deplasează razele de lumină pentru a activa sursele de viață și a readuce lumina în univers. Jocul dispune momentan de 125 de nivele inedite care se desfășoară în 5 lumi diferite, pline de provocări și elemente pe care le poți colecționa pentru a rezolva fiecare puzzle.

God of Light este un joc care regândește fizica jocurilor de tip puzzle prin intermediul gameplay-ului axat în jurul explorării diferitor medii, a graficii uimitoare și a unei coloane sonore creată de trupa de muzică electronică, UNKLE. De aceea, este recomandat să descărcați jocul și să profitați de această promoție și oportunitate pe care v-o oferă Apple.

God of Light este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, fiind compatibilă cu toate dispozitivele care rulează iOS 6 sau o versiune ulterioară. Aplicația are dimensiunea de 85,6 MB și a fost optimizată pentru iPhone 6/6 Plus. Promoția este valabilă până vinerea viitoare (11 decembrie).

  • God of Light pentru iPhone și iPad – Gratuit (redus de la 1,79 €) – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.