Apple a lansat Final Cut Pro 10.1.4 și Xcode 6.1.1 pentru Mac

0
185

Compania Apple a lansat de dimineață două actualizări minore pentru două dintre aplicațiile pe care le oferă posesorilor de Mac. Final Cut Pro și Xcode sunt cele două aplicații vizate, versiunile 10.1.4, respectiv 6.1.1 fiind acum disponibile pe App Store pentru descărcare.

Versiunea 10.1.4 a Final Cut Pro X include actualizarea 2.0 a software-ului Pro Video Formats care aduce compatibilitate nativă cu formatul MXF pentru importare, editare și exportare. De asemenea, actualizarea adusă cunoscutului program de editare video pentru profesioniști include opțiunea de a exporta fișiere AVC-Intra MXF, acceptă importarea și editarea cu Panasonic AVC-LongG, înlătură o serie de probleme legate de backupurile automate făcute bibliotecilor, precum și o problemă care cauza importarea greșită a unor clipuri la anumite rate de cadre înregistrate cu aparate Canon sau Sanyo. La final, versiunea 10.1.4 a Final Cut Pro X pentru Mac aduce rezolvarea unei erori care putea întreruper importările lungi atunci când App Nap este activată și aduce îmbunătățiri pentru modul în care funcționează caracteristicile Rolling Shutter și Stabilization la 240 de cadre pe secundă.

Alături de Final Cut Pro X, Apple a actualizat și aplicația Xcode pe care o oferă dezvoltatorilor de aplicații pentru iPhone, iPad și Mac. Cea mai recentă versiune a acestei aplicații – 6.1.1 – include câteva corecturi de probleme. Mai exact, Xcode 6.1.1 înlătură cele mai comune probleme care cauzează erori de compatibilitate între SourceKit și limbajul de programare Swift, și aduce alte câteva corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința stabilității.

Posesorii de Mac pot efectua actualizările la aplicațiile Final Cut Pro X și Xcode gratuit accesând App Store>Updates sau pot urma unul dintre linkurile de mai jos pentru a le achiziționa acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.