Este vineri, este Black Friday, iar pe App Store începe o nouă săptămână. În cursul nopții trecute, compania Apple a actualizat pagina Recomandate a App Store pentru a evidenția cele mai noi aplicații grozave care au fost lansate ori actualizate în ultima săptămână. Asta îmseamnă că acum vei găsi pe App Store chiar și aplicația gratuită a săptămânii, iar de această dată vorbim chiar despre un titlu grozav. Cum ne apropriem de Ziua Recunoștinței și Black Friday-ul autentic (cel din SUA), Apple a renunțat să mai ofere măcar pentru o săptămâna un joc ieftin și neatractiv, așa că a ales ca aplicația săptămânii pe App Store să fie Things.

Things este una dintre cele mai cunoscute aplicații de productivitate pentru iPhone și iPad, dar și una dintre cele mai recomandate de persoanele de specialitate și chiar de Apple. Things este un manager de sarcini care te va surprinde prin simplitatea cu care își permite să adaugi o sarcină nouă, dar și prin modul în care poți să îți administrezi toate sarcinile pe care le ai. Dacă toate sarcinile ar putea fi și îndeplinite atât de simplu cum pot fi adăugate și administrate folosind Things, atunci viața ar fi mult mai ușoară. Cu toate acestea, aplicația te va ajuta mult să nu ratezi nimic important, tot ceea ce ți-ai putea dori de la un manager de sarcini fiind implementat în Things.things

Aplicația îți oferă vizualizarea Azi unde vei putea vedea toate lucrurile pe care le ai de făcut în ziua curentă și te unde vei putea adăuga sarcini noi. Aceasă secțiune va afișa o scurtă privire de ansamblu a zilei curente, iar tu poți reveni aici pe parcursul zilei pentru a vedea sarcinile care urmează de îndată și pe cele programate. Odată ce a venit timpul să îndeplinești o anumită sarcină, aplicația o va evidenția și îți va trimite o notificare pentru a nu rata nimic. Alături de secțiunea Azi, Things mai vine cu încă trei secțiuni ce organizează sarcinile în funcție de cum urmează ele cronologic, în funcție de zile sau le afișează pe cele care nu au un anumit moment până la care trebuie să le îndeplinești.

Things este foarte utilă nu doar pentru uz personal, ci și în familie sau la serviciu. Utilizatorii pot adăuga folosind această aplicație proiectele la care lucrează și zonele de responsabilitate pentru anumite sarcini mai complexe. De asemenea, tot pentru a te ajuta să îți orgnizezi mai bine lucrurile de făcut în funcție de destinația lor, aplicația oferă etichete pe care le poți asocia fiecărei sarcini.

Toate sarcinile îndeplinite trebuiesc marcate ca și realizate. După marcarea lor, aplicația le va adăuga într-un dosar Logbook unde le vei putea revedea și adăuga din nou în listele cu sarcini.things

Printre celelalte lucruri grozave pe care le mai oferă Things utilizatorilor se numără sincronizarea sarcinilor în cloud între dispozitivele iPhone, iPad, iPod touch și Mac conectate la același cont. De asemenea, aplicația a fost actualizată recent pentru iOS 8, oferind în plus extensii, compatibilitate cu cea mai recentă versiune și cele mai noi dispozitive, Handoff, reîmprospătare în fundal și nu numai.

Things este, practic, o aplicație Mementouri mult mai complexă pe care oricine trebuie să o încerce mai ales că este oferită gratuit. Interfața simplă și elegantă, funcționalitățile avansate pentru administrarea sarcinilor și toate celelalte caracteristici te vor face să nu regreți niciun moment alegerea de a o descărca.

Things este disponibilă pe App Store în două aplicații diferite; una optimizată doar pentru iPhone și iPod touch, și una optimizată doar pentru iPad – funcționalitatea este aceeași. Aplicația poate fi instalată pe dispozitivele cu iOS 6 sau o versiune ulterioară care au disponibili aproximativ 20 MB. Things a fost optimizată pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Promoția este valabilă doar până vinerea viitoare (28 noiembrie).

  • Things pentru iPhone și iPod touch – Gratuit (redus de la 8,99 €) – Descarcă acum
  • Things pentru iPad – Gratuit (redus de la 17,99 €) – Descarcă acum

Notă: Aplicația Things pentru Mac este și ea oferită la preț redus până săptămâna viitoare:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.