iWork pentru iCloud a fost actualizat pentru compatibilitate cu noi limbi și câteva funcționalități noi

0
129

Apple a lansat în cursul zilei de astăzi o actualizare pentru toate cele trei aplicații care fac parte din suita iWork pentru iCloudPages, Numbers și Keynote. Introduse în 2013 în bunecunoscuta platformă online, cele trei aplicații ale suitei iWork sunt acum disponibile în mai multe limbi și oferă utilizatorilor câteva noutăți privind editarea de documente/foi de calcul/prezentări.

După cum spuneam, aplicațiile iWork pentru iCloud sunt compatibile acum cu noi limbi, acestea fiind: franceza, germana, portugheza braziliană, spaniola, chineza, precum și araba și ebraica. De remarcat este că doar Pages este disponibilă și în aceste 8 limbi menționate anterior, Numbers și Keynote fiind compatibile doar cu primele 6. Niciuna dintre cele trei aplicații nu este momentan tradusă și în română.

Alături de noutățile legate de limbă, cele trei aplicații primesc grație acestei actualizări 50 de fonturi noi care îmbunătățesc opțiunile de creativitate pentru utilizatori. Pe lângă fonturi, Apple a mai anunțat că a făcut și câteva modificări și corecturi de probleme, principala bară cu instrumente fiind revizuită pentru a permite utilizatorilor să schimbe mai ușor numele documentului la care lucrează. De remarcat sunt și celelalte îmbunătățiri specifice unor aplicații, cum ar fi posibilitatea de a infirma ștergerea spațiilor de secțiune în timpul efectuării de editări în Pages.

Actualizările nu trebuiesc descărcate de niciunde, pe toate conturile fiind automat descărcate aceste îmbunătățiri și noutăți. Poți accesa aplicațiile Pages, Numbers și Keynote pentru web de la adresa: https://www.icloud.com.

- Reclamă -