La doar patru zile distanță de lansarea versiunii finale a OS X 10.10.1 Yosemite după o perioadă de testare de aproape trei săptămâni, a venit timpul ca Apple să treacă la o versiune nouă a sistemului de operare pe care să o testeze alături de dezvoltatorii de aplicații. Versiunea de testare cu dezvoltatorii a OS X 10.10.2 este acum disponibilă pe portalul dedicat lor pentru descărcare și testare.

OS X 10.10.2 beta 1 are build-ul 14C68k și include noi versiuni pentru aplicațiile preinstalate Safari – 8.0.2 – și Mail – 8.2. Momentan, compania Apple nu notează în notițele lansării nicio noutate pe care această nouă versiune a OS X o va aduce și nici nu oferă dezvoltatorilor vreo zonă de interes asupra căreia să își concentreze testele. Așadar, OS X 10.10.2 ar putea fi lansată ca și o actualizare a OS X prin care Apple să implementeze o serie de corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru performante, dar și pentru fiabilitatea unor caracteristici cum ar fi Wi-Fi (care are probleme de funcționare chiar și după lansarea OS X 10.10.1).screen-shot-2014-11-20-at-6-10-38-pm

Trebuie notat că această versiune a OS X aduce, conform unor utilizatori probleme de funcționare a celei mai recente versiuni a Google Chrome, dar și probleme cu ecranele iMac-urilor Retina. Aceste probleme vor fi adresate, însă, pe parcursul perioadei de testare.

Dezvoltatorii de aplicații pot descărca noua versiune a OS X Yosemite beta fie prin intermediul App Store, fie de pe portalul dedicat lor. Momentan, utilizatorii de rând care s-au înscris în programul AppleSeed nu au primit această actualizare.

Momentan nu este cunoscută data la care versiunea finală a OS X Yosemite va fi lansată, însă aceasta ar putea fi planificată mai rapid decât ne-am aștepta având în vedere faptul că dezvoltatorilor nu le este oferită nicio zonă de interes.

- Reclamă -