Apple a lansat OS X Yosemite 10.10.2 beta pentru dezvoltatori

0
98

La doar patru zile distanță de lansarea versiunii finale a OS X 10.10.1 Yosemite după o perioadă de testare de aproape trei săptămâni, a venit timpul ca Apple să treacă la o versiune nouă a sistemului de operare pe care să o testeze alături de dezvoltatorii de aplicații. Versiunea de testare cu dezvoltatorii a OS X 10.10.2 este acum disponibilă pe portalul dedicat lor pentru descărcare și testare.

OS X 10.10.2 beta 1 are build-ul 14C68k și include noi versiuni pentru aplicațiile preinstalate Safari – 8.0.2 – și Mail – 8.2. Momentan, compania Apple nu notează în notițele lansării nicio noutate pe care această nouă versiune a OS X o va aduce și nici nu oferă dezvoltatorilor vreo zonă de interes asupra căreia să își concentreze testele. Așadar, OS X 10.10.2 ar putea fi lansată ca și o actualizare a OS X prin care Apple să implementeze o serie de corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru performante, dar și pentru fiabilitatea unor caracteristici cum ar fi Wi-Fi (care are probleme de funcționare chiar și după lansarea OS X 10.10.1).screen-shot-2014-11-20-at-6-10-38-pm

Trebuie notat că această versiune a OS X aduce, conform unor utilizatori probleme de funcționare a celei mai recente versiuni a Google Chrome, dar și probleme cu ecranele iMac-urilor Retina. Aceste probleme vor fi adresate, însă, pe parcursul perioadei de testare.

Dezvoltatorii de aplicații pot descărca noua versiune a OS X Yosemite beta fie prin intermediul App Store, fie de pe portalul dedicat lor. Momentan, utilizatorii de rând care s-au înscris în programul AppleSeed nu au primit această actualizare.

Momentan nu este cunoscută data la care versiunea finală a OS X Yosemite va fi lansată, însă aceasta ar putea fi planificată mai rapid decât ne-am aștepta având în vedere faptul că dezvoltatorilor nu le este oferită nicio zonă de interes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.