Lansată inițial într-o versiune adresată în special utilizatorilor de iPhone, aplicația Carousel sosește acum și pe iPad și web. Pentru cei care nu știați încă, Carousel este o aplicație creată de către Dropbox pentru utilizatorii serviciului său care vor să își vizualizeze pozele și clipurile video stocate online, precum și să le partajeze în siguranță.

Versiunea 1.7 a Carousel a fost lansată, ea transformând aplicația pentru iPhone într-una universală, deci adresată și pentru dispozitivele iPad. Mai mult decât atât, această actualizare aduce și o versiune pentru web a aplicației pe care utilizatorii o vor putea accesa la adresa pentru a-și vizualiza toate imaginile.

Separat de compatibilitatea cu iPad, aplicația Carousel pentru dispozitivele cu iOS acceptă acum partajarea imaginilor pe Instagram și WhatsApp, făcând astfel mai simplu să își trimiți pozele dorite prietenilor prin cele mai populare instrumente disponibile la ora actuală.

Aplicația Carousel este disponibilă acum în versiunea actualizată pe App Store și poate fi descărcată de toți utilizatorii prin intermediul sistemului de actualizare al magazinului. Cei care nu au descărcat încă Carousel vor putea descărca versiunea actualizată urmând linkul de mai jos.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.