Facebook Messenger 16.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
131

Una dintre aplicațiile care se bucură de o faimă cât se poate de negaivă este Facebook Messenger. facebook messengerCompania Facebook, în schimb, consideră că este mai bine ca această aplicație să fie obligatoriu de folosit de către toți utilizatorii în ciuda feedbackului negativ, și încearcă să o îmbunătățească în mod constant pentru a nu mai lăsa loc de comentarii negative. Una dintre actualizările care aduc noutăți (puține) pe care Facebook Messenger o primește a fost publicată pe App Store în cursul acestei seri.

Versiunea 16.0 a Facebook Messenger sosește pe App Store cu instrumente prin intermediul cărora utilizatorii de iPhone și iPad vor putea ajusta focalizarea și lumina pozelor capturate în aplicație. Mai mult, aceeași versiune a aplicației vine cu corecturi pentru problemele legate de trimiterea mesajelor, ceea ce înseamnă că experiența oferită va fi măcar în teorie mai bună.

Noua versiune a Facebook Messenger poate fi acum descărcată de pe App Store prin intermediul meniului Updates (Actualizări) sau urmând linkul de mai jos:

  • Facebook Messenger pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
- Reclamă -