Lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus a ajutat la creșterea numărului de aplicații descărcate de pe App Store

0
103

Cum iPhone 6 și iPhone 6 Plus au vânzări poate neașteptat de mari chiar și pentru o  companie Apple, ele atrag la rândul lor creșteri și pentru alte produse și servicii oferite pentru iPhone și cu precădere pentru noile dispozitive. App Store este unul dintre acele servicii a cărui rezultate sunt direct influențate de vânzările de iPhone, astfel că recordul de vânzări al iPhone 6 a ajutat magazinul să stabilească un nou record de descărcări de aplicații. Compania de marketing pentru mobil Fisku, care analizează, printre altele, numărul de descări de aplicații de pe App Store, susține că magazinul a stabilit în luna octombrie noi recorduri.

Potrivit rezultatelor obținute prin măsurătorile lor, în cursul lunii octombrie s-au stabilit un record de 7,8 milioane de descărcări de aplicații pe zi din rândul celor mai populare 200 gratuite. Această cifră reprezintă o creștere cu 42% din luna septembrie și o creștere anuală cu 39 de procente. Fisku se așteaptă ca trendul să rămână ascendent și în perioada următoare, mai ales că vin Sărbătorile, iar cererea de iPhone va crește și mai tare.

Partea interesantă este că, așa cum reiese și din rezultatele prezentate de Fisku, utilizatorii devin tot mai loiali unor aplicații pe care le vor descărca în mod automat după ce fac upgrade la un dispozitiv nou, scăzând astfel costurile de marketing ale dezvoltatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.