Apple a anunțat de dimineață inițierea unei noi campanii de susținere a cauzei (RED) cu ocazia Zilei Mondiale Anti-SIDA, iar acum a confirmat organizarea Black Friday pe data de 28 noiembrie, care poartă anul acesta denumiea Ziua Promoțională de Cumpărături Speciale (RED). Această campanie va fi derulată doar în magazinele companiei americane, en detail și online, așa că în România nu vom putea beneficia de reducerile, și așa modice, câteva dintre produsele companiei.

Promoția pentru Statele Unite ale Americii oferă carduri cadou (RED) pentru consumatorii care cumpără un produs special de Black Friday. Spre deosebire de anul trecut, Apple include iPhone în oferta Black Friday din acest an, oferind un card cadou de 50$ pentru cele mai noi dispozitive din gama iPhone, precum și pentru iPhone 5s și iPhone 5c pentru toate cumpărăturile exlcuzându-le pe cele din magazinele online.

Valoarea maximă a cardurilor cadou pe care un consumator le va primi este de 100$. Nu vă așteptați, însă la dispozive ieftine sau relativ ieftine cum ar fi cele cu iOS, ci la Mac. Produse precum iPod, Apple TV și căștile și difuzoarele Beats by Dr. Dre beneficiază de reduceri de 25$ pe card cadou. Mai multe detalii despre ofertă:

  • iPhone (-50%): iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c
  • iPad (-50$): iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
  • Mac (-100$): iMac, MacBook Pro, MacBook Air, iMac cu ecran Retina și MacBook Pro cu ecran Retina
  • iPod (-25$): iPod touch, iPod nano
  • Apple TV (-25$)
  • Căști și difuzoare Beats by Dr. Dre (-25$)

Observăm că aparent Apple este mai zgârcită anul acesta decât anul trecut când de Black Friday oferea reduceri de 150$ la Mac, 75$ la iPad și 50$ la iPod, însă sperăm că diferența de reducere față de 2013 va merge către fundația (RED) – cel puțin asta înțelegem atunci când Apple ne spune că o parte dintre veniturile provenite din vânzările de pe 28 noiembrie și 1 decembrie vor fi donate pentru cauza (RED).

- Reclamă -