Cum ieri a fost Black Friday-ul autentic în SUA și multe alte țări, iar alaltăieri a fost Ziua Recunoștinței, Apple a decis să amâne cu o zi actualizarea promoțiilor și a aplicațiilor promovate pe App Store, prelungind astfel cu încă o zi disponibilitatea gratuită a unei aplicații de peste 8€ în versiunea pentru iPhone și peste 17€ în versiunea pentru iPad. Astăzi, însă, toate actualizările au decurs așa cum ne-am așteptat, iar acest lucru înseamnă că avem o nouă aplicație a săptămânii pe App Store pe care compania Apple o va oferi gratuit tuturor posesorilor de iPhone, iPad și iPod touch. Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon este denumirea aplicației care va fi oferită gratuit până săptămâna viitoare.screen1024x1024

Așa cum probabil ați ghicit deja, este vorba despre un nou joc oferit gratuit de compania Apple în cadrul acestei promoții, dar nu orice fel de joc. Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon este jocul oficial Marvel pentru benzile desenate Gardienii Galaxiei, oferind utilizatorilor de iPhone și iPad posibilitatea de a debloca, îmbunătăți și controla 25 dintre personajele universului acestor desene (inclusiv pe Star-Lord, Rocket, Groot, Gamora și Drax). Scopul jocului este de a înfrunta cu personajele favorite pe răufăcătorul Ronan the Accuser și de a recupera cele cinci piese din Arma Universală înainte ca ele să cadă în mâinile lui.

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon oferă mai multe moduri de joc, Story Mode oferind peste 60 de nivele, precum și un Arena Mode în care vei lupta împotriva mai mulor răufăcători cu echipa ta Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon. Jocul vine desigur cu o mulțime de elemente pe care le vei putea personaliza pe măsură ce evoluezi, dar și cu articole pe care le poți cumpăra doar  cu puncte din joc. Pentru părinți acesta este un lucru bun, deoarece cumpărăturile din această aplicație nu există, iar cei mici nu vor fi tentați să plătească bani pentru a ajunge mai rapid la un nivel mai avansat în joc.

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon este disponobil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, fiind compatibilă cu iPhone 4s (sau un model mai recent), iPad 2 (sau un model mai recent) și cu iPod touch generația a 5-a. Dimensiunea jocului este de 77,7 MB. Promoția este valabilă până vinerea viitoare (4 decembrie).

  • Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon pentru iPhone și iPad – Gratuit (redus de la 2,69 €) – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.