Descopera cele mai bune aplicatii ale lunii octombrie pe App Store Romania

0
458

Incepand cu luna mai a anului in curs, compania Apple a introdus pe App Store o noua sectiune grozava care ajuta utilizatorii sa descopere o serie de aplicatii grozave disponibile in magazinul din tara in care se afla si pe care merita sa le incerce pe propriile terminale iPhone sau iPad. Aceasta sectiune este actualizata la inceputul fiecarei luni pentru a ne prezenta cele mai bune aplicatii si jocuri din luna anterioara.

Cum au trecut deja mai mult de 7 zile de cand luna noiembrie si-a intrat in rol, pagina principala a App Store, actualizata saptamana aceasta, include si o sectiune “Best of” actualizata si ea, pentru a ne prezenta cele mai bune aplicatii ale lunii octombrie.

In cadrul acestei sectiuni noi veti descoperi o selectie de aplicatii si jocuri memorabile create cu dibacie ce au fost lansate sau actualizate pe toata durata lunii octombrie. Subcategoria “cea mai buna aplicatie & joc” este si ea disponibila pentru luna august, editorii App Store considerand ca cea mai buna aplicatie disponibila in Romania a fost Typic, un editor foto a carui pret este de 1,79 €. Cel mai bun joc al lunii octombrie a fost chiar RETRY, un titlu lansat de creatorii Angry Birds pe temelia celebrului Flappy Bird (citeste prezentarea celui mai recent joc Rovio, RETRY).

Aceasta sectiune continua cu cateva jocuri grozave si aplicatii “extraordinare” care au fost lansate ori actualizate in luna care a trecut. Printre ele nu se putea sa nu se numere Angry Birds Transformes ori Flipboard si Evernote, acestea din urma primind actualizari importante pe parcursul lunii trecute. Va recomand, asadar, sa accesati acest link catre sectiunea cu cele mai bune aplicatii si jocuri ale lunii octombrie, de unde este imposibil sa nu gasiti o aplicatie grozava sau un joc fascinant pentru dispozitivul iPhone sau iPad pe care il detineti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.