Apple urmează să scoată iPhone 5c din vânzare anul viitor

0
119

iPhone 5c este dispozitivul iPhone care s-a bucurat poate de cel mai mic succes raportat la modelele de generație anterioară, iar încercarea Apple de a aduce utilizatorilor un telefon ieftin pe piață a eșuat aproape lamentabil. iPhone 5c nu are un succesor, dar a fost păstrat în vânzare de Apple chiar șli după lansarea iPhone 6 și 6 Plus. Nu pentru mult timp, însă. Industrial and Commercial Times scrie că Apple va scoate din vânzare iPhone 5c anul viitor, un lucru care nu știu dacă surprinde pe cineva.

Se pare că producția dispozitivului prezentat în toamna anului 2013 de compania Apple va fi sistată la mijlocul anului viitor sau cel puțin asta sugerează surse din interiorul Foxconn și Wistron, doi dintre partenerii Apple care se ocupă în prezent de producția acestui dispozitiv. Această informație este confirmată și de un analist american care a susținut zilele gtrecute că Apple va scoate din vânzare iPhone 5c și iPhone 4s (în țările în care încă mai este comercializat) la finele anului viitor.

Spuneam ceva mai sus că nu este o surpriză pentru nimeni faptul că iPhone 5c va fi scos din vănzare la finele anului viitor și asta deoarece este înlocuitorul iPhone 5 pe piață și chiar dacă a fost lansat anul trecut, nu a fost pus niciodată în prima linie. La fel cum s-a procedat până în septembrie cu iPhone 4s sau până anul trecut în septembrie cu iPhone 4, iPhone 5c este comercializat în prezent doar în versiunea de 8 GB și va trebui scos din vânzare anul viitor având în vedere hardware-ul vechi de 3 ani la acea dată.

Apple nici nu cred că își mai dorește să aibă sau să mai vină vreodată cu un proiect cum a fost iPhone 5c, deoarece realizează că piața vrea iPhone-uri de calitate și cu hardware de ultimă generație, nu telefoane de plastic scumpe de care sunt pline rafturile magazinelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.