Apple a lansat OS X 10.10.1 pentru Mac

0
122

Seară aglomerată pentru compania Apple. La foarte puțin timp după ce a lansat versiunea finală a iOS 8.1.1 pentru iPhone, iPad și iPod touch, gigantul american a publicat o actualizare software cel puțin la fel de importantă și pentru posesorii de Mac. După o perioadă de testare care s-a întins pe durata a numai 2 săptămâni, versiunea finală a OS X 10.10.1 Yosemite poate fi acum descarcată de toată lumea pe propriile Mac-uri compatibile cu Yosemite.

Noua versiune a OS X este recomandată tuturor celor care au instalat Yosemite pe propriile computere fiindcă îmbunătățește compatibilitatea și stabilitatea Mac-urilor. Mai multe despre această actualizare:

  • Sporește fiabilitatea pentru Wi-Fi
  • Sporește fiabilitatea în cazul conectării la un server Microsoft Exchange
  • Sporește fiabilitatea trimiterii mesajelor din aplicația Mail în cazul utilizării anumitor furnizori de servicii de e-mail
  • Sporește fiabilitatea în cazul conectării la computere de la distanță utiliând funcționalitatea ”Înapoi pe Mac-ul meu”
  • Rezolvă o situație problematică ce putea cauza indisponibilitatea serviciilor de partajare, a widget-urilor din Centrul de notificări și a acțiunilor
  • Adresează o problemă care cauza anularea configurărilor pentru Centrul de notificări după o repornire a Mac-ului
  • Adresează o situație problematică în care Mac App Store nu afișa unele actualizări disponibile
  • Adresează o problemă care putea opri computerele Mac mini din trezirea după o adormire
  • Rezolvă o problemă care putea preveni afișarea backupurilor mai vechi în Time Machine
  • Adresează o problemă care putea preveni introducerea textelor în japoneză

Mai mult decât atât, utilizatorii din organizații care instalează OS X 10.10.1 vor putea adăuga domenii de căutare pentru numele de domeniu parțial calificate în timpul efectuării unor căutări DNS și nu vor mai întâmpina situația problematică în care Mac App Store putea oferi o actualizare pentru Apple Remote Desktop chiar dacă cea mai recentă versiune este deja instalată.

Actualizarea la OS X 10.10.1 poate fi efectuată prin intermediul App Store de pe orice Mac care a făcut deja actualizarea la OS X Yosemite, restul trebuind să parcurgă procesul actualizării celei mai recente versiuni a sistemului de operare pentru a instala această actualizare direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.