Apple a lansat versiunea 7.0.2 a software-ului pentru Apple TV

0
184

Completând seria actualizărilor din această seară de luni, compania Apple a lansat alături de versiunile finale ale iOS 8.1.1 și OS X 10.10.1 Yosemite, versiunea finală a Apple TV Software 7.0.2. Respectându-se tradiția lansării unor actualizări simultane pentru iOS și software-ul pe baza căruia funcționează Apple TV, chiar dacă aparent nu este o actualizare prea importantă, versiunea 7.0.2 a software-ului pentru micul dispozitiv a fost publicată și poate fi descărcată acum de către toți posesorii săi.

Cu toate că este testată de aproximativ 2 săptămâni, deci din momentul în care a fost publicată prima versiune beta a iOS 8.1.1, Apple nu și-a găsit prea mult timp să implementeze cine știe ce funcționalități noi în Apple TV Software 7.0.2. Această actualizare aduce corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor, iar prima impresie a mea după ce am descărcat-o pe propriul Apple TV este că actualizarea face dispozitivul ceva mai rapid (poate fi, însă, o simplă impresie).

Indiferent de importanța noutăților din versiunea 7.0.2 a Apple TV Software, actualizarea este recomandată și ar trebui efectuată de toată lumea. Desigur, Apple TV Software 7.0.2 poate fi instalat pe orice dispozitiv Apple TV din generația a 3-a (ambele modele) prin intermediul sistemului Actualizare software (Configurări>General>Actualizări software>Actualizare software>Descărcați și instalați).

Apple TV 7.0.2 vine la distanță de aproape 4 săptămâni de versiunea precedentă ce a fost lansată alături de iOS 8.1 și aducea HomeKit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.