Un test in „lumea reala” arata ca iPhone 6 invinge incontestabil HTC One M8 si Samsung Galaxy S5

0
817

Apple a spus ca iPhone 6 este cel mai bun iPhone facut vreodata, dar a sugerat si ca este cel mai bun telefon de pe planeta in momentul de fata. Si putem sa ii contrazicem? Ne-au aratat-o testele de viteza rulate cu diferite aplicatii care pot masura performantele diferitor componente hardware, ne-au aratat-o testele cu camera fototestele cu ecranul, iar acum ne-o arata un test facut „in lumea reala”.

Cu toate ca nu vorbim despre un test in care sa fie incluse toate terminalele concurente ale iPhone, doua dintre cele mai populare si, incontestabil, doua dintre cele mai bune si populare telefoane cu Android din momentul de fata, HTC One M8 si Samsung Galaxy S5, ne demonstreaza ca nu pot face fata unui iPhone 6. Intr-un test care are menirea de a ne arata avantajele unui sistem de operare creat special pentru componentele hardware de „sub capota”, cei de la PhoneBuff ne demonstreaza ca telefonul care va fi cel mai grozav in utilizarea de zi cu zi este… iPhone, evident.

Tot ceea ce au facut ei a fost sa deschida aceleasi aplicatii si efectueze aceleasi sarcini pe fiecare dintre dispozitive intr-un timp cronometrat de fiecare dintre ele. Vorbim despre un test in care ni se demonstreaza nu doar cat de rapid pot deschide cele 3 terminale aceleasi aplicatii, dar si abilitatile de multitasking ale fiecaruia dintre ele. Rezultatul? iPhone a terminat testul de deschidere si redeschidere a 30 de aplicatii intr-un minut si 55 de secunde, in timp ce HTC One M8 a fost la numai 10 secunde distanta. Samsung Galaxy S5, in schimb, a obtinut un timp mai slab cu un minut decat iPhone, terminand testul la 2 minute si 58 de secunde (Samsung Galaxy S5, de fapt, este mai slab si decat iPhone 5s intr-un test asemanator) .

Desigur, nu vorbim despre cel mai stiintific test posibil, insa vorbim despre cel mai util dintre ele. In afara de spectatori, pe nimeni nu poate sa intereseze specificatiile tehnice unde, da, iPhone este intr-un total dezavantaj avand doar doua nuclee si 1 GB de RAM. Cu toate acestea, avantajul sau il constituie optimizarile, iar in viata reala va fi mai rapid si putin stresant decat celelalte doua dispozitive (sau terminalele cu Android in general).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.